„Tai nėra paprasta. Žmonės ateina su dideliais lūkesčiais dėl maisto kokybės ir aptarnavimo. Kaskart turime jiems pateikti naujų patiekalų, būti išradingi, kūrybingi“, – sako virėjas.

Nors ir sulaukęs puikių įvertinimų, šefas darbo nemistifikuoja, tačiau daug kalba apie aistrą maistui ir meilę virtuvei.

Be to, dalyvauti kulinariniuose projektuose žinomas šefas atsisako, nes mano, kad taip suvulgarinama sunki profesija, už kurios slypi didelis kūrybinis darbas ir daugybė plušančių žmonių.

„Kartais reikia 10–20 bandymų, kad sukurtum labai gerą patiekalą, ir tuomet būni laimingas, o kartais bandome 20–30 kartų ir būna katastrofa“, – tikina H. Otto.

Kaip iš arti atrodo „Michelin“ žvaigždutėmis žymima virtuvė – LRT TELEVIZIJOS laidos „Stilius“ pasakojime.