Anot autorės, ilgai lauktas jos knygos tęsinys – „Slaptomanė. Darbo knyga“ – kurį išleido leidykla „Alma littera“, leis moterims susikurti savo asmeninį slaptą sulieknėjusios merginos dienoraštį. Vos pasirodžiusi, „Slaptomanė“ užėmė pirmąją perkamiausių knygynų tinklo „Pegasas“ dešimtuko vietą.

„Slaptomanė“ – tai lieknėjančios moters darbo knyga ir lieknos merginos įpročių rinkinys, kuris padės sulieknėti arba atsikratyti kelių nereikalingų kilogramų, išmokti suvaldyti apetitą, lengvai išlaikyti esamą ar pasiektą svorį, mėgautis mėgstamu maistu bei gyvenimo teikiamais malonumais ir džiaugtis energijos pertekliumi!

„Slaptomanės“ darbo knygoje yra visa reikalinga informacija tam, kad moterys galėtų kiekvieną dieną laikytis sveikos mitybos ir mesti svorį, nekenkdamos savo sveikatai. Bet, pasak autorės, vien knygos turėjimas norimų rezultatų negarantuos.

„Lieknėjimas yra labai individualus dalykas, priklausantis nuo žmogaus noro, sudėjimo, sveikatos būklės bei užsispyrimo. Jeigu ši knyga bus vien pildoma ir skaitoma – nieko nebus. Knyga yra tam, kad padėtų vystyti įpročius, kurie ir lemia lieknėjimo pasiekimus. Blogus įpročius su knygos pagalba keičiant gerais – rezultatai bus teigiami. O jeigu ne, tuomet tai, kas parašyta, nepadės. Tai yra viena tų knygų, kuri skirta tam, kad padėtų, o ne tam, jog gulėtų lentynoje“, – „Slaptomanės“ darbo knygą apibūdina Modesta Žukauskaitė.

Anot autorės, slaptos grupės soc. tinkle „Facebook“ paskirtis panaši. Grupė skirta moterų motyvacijos kūrimui ir jos palaikymui. Tai ir lemia tokį didelį „Slapto sulieknėjusios merginos Dienoraščio“ grupės narių skaičių. Grupėje M. Žukauskaitei užduodami klausimai būna labai įvairūs, tačiau šiandien senosios narės padeda jai į juos atsakyti. Dažnai merginos viena kitoms rekomenduoja bei padeda susirasti reikalingą informaciją knygoje, pasako, kas kuriame puslapyje yra. Autorė prisimena, kad pati šį kelią atrado taip pat ne iš karto.

„Mityba ir svorio kontrole pradėjau domėtis prieš 4 metus, kai gyvenime patyriau daug streso. Tuo metu valgiau viską iš eilės ir apie nieką negalvojau, kol nesusidūriau su vakarėlio nuotraukomis, kuriose pamačiau save iš šalies ir man tai labai nepatiko. Tada supratau, kad tai galima ištaisyti tik vystant teigiamus įpročius, tokius, kaip vandens gėrimas, ilgi pasivaikščiojimai ir tam nereikia imtis badavimų ar dietų. Viską įmanoma susitvarkyti paprasčiausiai laikantis tam tikrų tau tinkamų mitybos ir gyvenimo būdo taisyklių“, – teigia Modesta Žukauskaitė.

Knygos „Slaptomanė. Darbo knyga“ autorė Modesta Žukauskaitė – mitybos ir svorio kontrolės konsultantė, 2015 m. Lietuvoje sėkmingai debiutavusi su pirmuoju savo romanu „Slaptas sulieknėjusios merginos Dienoraštis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt