33-ejų mama, tvirtinanti, kad yra priklausoma nuo nėštumų, sako, kad santykiai su vyrais – pernelyg didelis vargas. Po 6 santuokos metų, britės vyras prisipažino buvęs neištikimas su trimis moterimis, viena iš jų – Cheryl pusseserė.

Dienraščiui „Closer“ Cheryl sakė: „Nenoriu kito vyro, nes su jais per daug darbo. Robertas mane įskaudino ir man sunku vėl pasitikėti vyrais. Be to, kaip rasiu kitą, kuris norės manęs su visais mano vaikais?

Jaučiuosi prislėgta vėl, nes mano jauniausiai dukrelei jau beveik metai ir pradedu ilgėtis jausmo, turint naujagimį savo rankose. Šį kartą norėčiau berniuko, todėl idealiausias šios problemos sprendimas – registracija dėl spermos donoro.

Noriu protingo, išvaizdaus vyro, kuris paaukotų spermos dirbtiniam apvaisinimui. Po to su juo nenoriu turėti nieko bendro. Vaikas bus mano vienos, jam tėčio nereikės. Nežinau, ar ateityje apsispręsiu turėti dar daugiau vaikų, niekada nesakyk niekada!“

Britė prieš santuoką su Robertu jau turėjo šešis vaikus nuo dviejų skirtingų vyrų, o susituokus šį skaičių padvigubino. Cheryl pateko į pirmuosius laikraščių puslapius dėl prabangaus gyvenimo būdo ir itin didelių gaunamų pašalpų.

Kai ji ir Robertas susituokė, jie per metus uždirbo 60 tūkst. svarų, tačiau porai vis tiek pavyko gauti pašalpas.

Dabar vieniša ir nepilną darbo dieną dirbanti valytoja britė gyvena Lankašyre ir tiki, kad dar vienas kūdikis padidintų jos pajamas. „Dar vienas kūdikis reiškia daugiau pašalpų, o daugiau, vadinasi, geriau!“

Nebijau pašalpų apkarpymo, visada yra būdų, kaip tai apeiti.“

Viltys vėl pastoti reiškia, kad plastinių operacijų planus ji turės atidėti – britė iš laisvų pinigų ketina pasididinti krūtinę ir patobulinti pilvo sritį.

„Visą gyvenimą praleidau gimdydama vaikus ir noriu šiek tiek dėmesio skirti ir sau. Sulaukiu kvietimų į pasimatymus, tačiau vyrai mane erzina ir suvokiau, kad vaikų gimdymas daro mane laiminga.“