Tenkinausi pamaininiu darbu, o geriausia būdavo laiką leisti su draugais. Žinoma, su visais neigiamais tokio laiko leidimo atributais. Labai dažnai pasvarstau, kiek ilgai būčiau gyvenęs tokį gyvenimą ir kur jis būtų mane nuvedęs. Dabar atsisukus atgal išvis sunku patikėti, kad ten buvau aš. Bet apie viską iš eilės.

Kartą susiruošėm su draugu pas kažkokias merginas, su kuriomis susipažinome internetu. Pakeliui į susitikimą, gavome kitą kvietimą. Nėra čia ko sukti ratais, nes tikriausiai ir taip aišku, kad ten kur tą vakarą nukreipė likimas, susipažinau su mergina. Mūsų santykiai gana greitai vystėsi. Netrukdė ir tai, kad buvome iš skirtingų miestų. Po metų intensyvaus bendravimo, reikėjo spręsti, ką toliau daryti. Norėjom būti kartu ne tik savaitgaliais. Nusprendžiau kraustytis į Vilnių ir tai tikriausiai buvo vienas reikšmingiausių sprendimų mano gyvenime.

Nuo šio žingsnio praėjo 9 metai, o mano gyvenimo pasiekimų kreivė ėjo vis aukštyn. Pradžioje dirbau panašų darbą kaip ir gimtajame mieste, tačiau netrukus kažkaip išlaisvinau savo sugebėjimus. Buvau drąsus ir komunikabilus, o ir Vilniuj atsivėrė daugiau darbo galimybių. Įsigijom būstą, susituokėm, susilaukėm sūnaus. Po kiek laiko įstojau studijuoti. Dar nebaigęs mokslų tapau įmonės direktoriumi.

Šiuo metu auginame du vaikučius, o gyvenimas ir toliau žada nuostabių dalykų. Dėkoju likimui kad tada suvedė mane ir mano dabartinę žmoną. Tas pats likimas ir pastūmėjo priimti sprendimą kardinaliai pakeitusi mano gyvenimą. O dabartinio gyvenimo nekeisčiau į niekieno kito.

Tomas

***

Šis pasakojimas atsiųstas konkursui „Nutariau pakeisti savo gyvenimą ir nesigailiu“. Laukiame ir jūsų istorijų, o dovanų esame paruošę puikios kosmetikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)