Pora susipažino per bendrus draugus maždaug prieš metus, pradėjo susitikinėti, tačiau Rokui teko išvykti žaisti krepšinį į Šveicariją, o Radvilei - modeliauti į Stambulą.

Visi praeiti metai ir praėjo beskraidant dirbti, todėl tai buvo visiškas santykių išbandymas: nuolatiniai pokalbiai internetu, žinutės, trumpi susitikimai įvairiausiose pasaulio miestuose - Bazelyje, Paryžiuje, Atėnuose. Kiekvieną kartą susitikus buvo vis sunkiau paleisti vienas kitą.

Praeitos žiemos šventėms mylimieji susitiko Romoje ir nuo to laiko vienas kito nebepaleido. Rokas užbaigė sezoną ir pora nusprendė visą vasarą ilsėtis ir praleisti kartu - ežerai, Nida, draugai, tiesiog buvimas dviese.

Taip pat vasarą Radvilė spėjo pradėti naujo drabužių vardo „Prococateur“ kūrimą, bet tai neužėmė viso laiko ir pora galėjo šiek tiek atsipūsti.

Dėl šio verslo Radvilė liko neišvažiavo modeliauti, o Rokas pasirašė kontraktą su Alytaus „Dzūkijos“ komanda. Abu kuriam laikui liko darbuotis Lietuvoje. Įsibėgėjus veikloms vėl būdavo momentų, kai savaitėmis nelikdavo laiko pabūti kartu, tačiau prieš keletą dienų išpuolus laisvai dienai Rokas nusivežė Radvilę prie jūros ir ,didelei jos nuostabai, pasipiršo! „Viskas buvo labai netikėta. Tiesiog ilsėjomės, pavakarieniavome, tada nuėjome pasivaikščioti prie jūros, stovėjome ant nuostabaus šlaito ir jis pasipiršo! Pirmą kart gyvenime visiškai netekau amo ir neturėjau žodžių. Buvo nuostabu! “ - pasakoja modelis.

Asmenybių priešprieša netrukdo porai - Radvilė yra ugnis, nenustygstanti vietoje, o Rokas - ramus ir tvirtas, dažnai nuraminantis ir ,jei reikia, prigesinantis tą ugnį, tačiau jau nuo pirmo susitikimo stebino tai, kad visiškai sutapo jų požiūris į gyvenimą. Radvilei ir Rokui teko pereiti daug išbandymų, abu užimti, iniciatyvus ir veiklūs, tačiau susitikę suprato, kad svarbiausia - atrasti žmogų su vienodu matymu ir tuomet nebaisios jokios kliūtys. Apie bendrą ateitį pora kalba miglotai, viską apsprendžia, kur nuves darbai - kur krepšininkas gaus kontraktą arba kaip pasikreips bodžių verslas, tačiau vienas aišku - po truputį bus ruošiamasi vestuvėms!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)