Sukurti pirmąsias kolekcijas A. Sui įkvėpė rokenrolas. Dizainerė prisipažįsta, kad būtent muzika buvo ir yra jos mūza: „Visa, ką kada nors norėjau daryti – tai kurti drabužius roko žvaigždėms ir žmonėms, kurie eina į roko koncertus. Tai, kad sugebėjau šitai daryti taip ilgai, yra tiesiog nuostabu“.

Anna Sui
Anna gali tiksliai pasakyti, kada jos karjera šoktelėjo į viršų - tai nutiko 1990 metais, kai Madonna į dizainerio Jeano Paulio Gaultier mados pasirodymą Paryžiuje atvyko pasipuošusi viena iš A. Sui suknelių.

Ji galėjo rinktis bet kurią iš šimtų kitų, gulėjusių viešbučio kambaryje, bet popmuzikos dievaitė pasirinko Annos.

„Ji vilkėjo apsiaustą ir aš negalėjau sulaukti, kol pamatysiu, ką ji apsirengusi. Maniau, tai koks nors ekstravagantiškas apdaras, ir tuomet ji pasakė: Anna, turiu tau staigmeną... Tai buvo pirmas įvykis iš grandinės kitų, kuris suteikė man pasitikėjimo surengti mados pasirodymą“, - A. Sui rašo savo knygos, išleistos „Chronicle“, įžangoje.

Ir taip nuo tada ji ėmė rengti linksmus, gyvus pasirodymus, kuriuose dalyvavo Naomi Campbell, Carla Bruni, Linda Evangelista, Helena Christensen, o neseniai – Agyness Deyn ir Isabeli Fontana.

Daugelis jų yra Annos draugai, kaip ir garsus fotografas Stevenas Meisel, "Vogue" žurnalui fotografavęs Madonną, dėvėjusią Annos drabužius, Christy Turlington, Sofia Coppola, Jackas White'as su žmona Karen Elson. Visi jie padėjo A. Sui kelyje į šauniausiųjų gretas, tarp kurių keistai atrodo ši drovi moteriškė, kuri, skubėdama į ankstyvo ryto interviu, pati atsirakina savo „Garment Center“ ir laisvalaikį praleidžia Detroito priemiestyje su tėvais...

Pradėjusi nuo rokenrolo, A. Sui rado sau nišą kurdama romantiškas ir bohemiškas sukneles, kurios tinka tiek dienai, tiek kokteilių vakarėliui. Savo paslaugų spektrą ji praplėtė siūlydama ir kvepalus bei kosmetiką.

„Žmonės tikisi iš manęs vientiso įvaizdžio, - sako ji. - Jie ateina tikėdamiesi puošmenos, o ne praktiško dalyko“.

Pasirodymų pabaigoje Anna ant podiumo išeina be akinių, kad minios veiduose negalėtų įžvelgti nieko – nes tai kainuoja per daug nervų:  „Pati sau galvoju – Dieve, kaip galiu sekti šioms gražiausioms pasaulio merginoms iš paskos?“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją