1. Jei būčiau turėjęs drąsos nugyventi gyvenimą taip, kaip noriu, o ne taip, kaip iš manęs tikėjosi kiti.

Pasirodo, mirtis patale žmones vos ne dažniausiai apie tai pagalvoja. Galvodami apie prabėgusį gyvenimą pusė apklaustųjų pripažino, kad nepasiekė nė pusės to, ko norėjo, nes bijojo aplinkinių reakcijos ir pasmerkimo.
Įgyvendinkite svajones ir nebijokite rizikuoti.

2. Mažiau laiko skirčiau darbui.

Siekdami sėkmės ir finansinio saugumo dažnai prarandame ryšį su augančiais vaikais, mylimais žmonėmis ir giminaičiais, nutolstame su mylimu žmogumi, susvetimėjame. Ir apie dažnai pagalvoja žmonės, baigiantis gyvenimui.
Kad išvengtumėte klaidų, nepamirškite daryti to, ką mėgstate. Apsupti save artimais žmonėmis, jais rūpintis – jau laimė ir sėkmė. O sėkmė ir pinigai ateis savaime, patys, juk pozityvi energija laba stipri.

3. Jei turėčiau drąsos atskleisti jausmus.

Surizikavę ir atskleidę jausmus galime sulaukti atstūmimo, o gal dar ko blogiau. Tačiau mielės slopinimas žaloja jus iš vidaus, dažnai atima galimybę gyventi visavertiškai, laimingai.

Jeigu baisu rizikuoti, atsiminkite – net jei sulauksite neigiamo atsakymo, jūsų gyvenime niekas nepasikeis, užtai sulaukus teigiamo atsakymo gyvenimas taps kur kas laimingesnis.

4.Neprarasčiau draugų

Tik gyvenimo pabaigoje galime suprasti ir įvertinti žmogiškų jausmų, tikros draugystės ir meilės svarbą. Neleiskite nutrūkti draugiškiems ryšiams dėl kvailo nesusipratimo, išdidumo ar nuoskaudos. Tikrų draugų sunku rasti, branginkite šį lobį.

5.Mano gyvenime būtų daugiau džiaugsmo

Dauguma žmonių nesupranta, kad laimė – mūsų pačių rankose. Seni įpročiai, baimė išeiti iš vadinamosios komforto zonos mumyse egzistuoja kartu su tuštumos jausmu ir neišsipildžiusių lūkesčių apverkimu.
Iš tiesų niekada ne vėlu keisti gyvenimą, kelti sau tam tikslų ir jų siekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt