Gydo nutukimą

Ananasų sultyse yra daugiau nei 60 aromatinių medžiagų. Taip pat šiose sultyse yra daug įvairių organinių rūgščių. Sultyse yra svarbaus organizmui fermento – bromelaino. Būtent jo dėka ananasų sultimis siūloma gydyti nutukimą, rekomenduojama ananasų sultis gerti laikantis dietos, sergant kai kuriomis virškinamojo trakto ligomis.

Norint atsikratyti svorio, patartina laikytis sulčių dietos. Savaitę vartojamos vien sultys. Pusryčiams puikiai tinka ananasų sultys, pietums ir vakarienei – morkų, obuolių, agurkų, burokėlių. Sulčių dieną reikia išgerti nuo 8 iki 12 stiklinių sulčių. Jei norite tik išvalyti organizmą, užteks ir vienos sulčių dienos.

Apsaugo nuo širdies ligų

Ananasų sultys – gera paspirtis širdžiai ir kraujagyslių sistemai, todėl jas dažniau turėtų rinktis žmonės, sergantys širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis. Taip pat vertėtų žinoti, jog ananasų sultys didina skrandžio sulčių rūgštingumą, todėl jų nepatartina vartoti, jei sergant skrandžio opa ar gastritu.

Skanios ir sveikos

Norint organizmą aprūpinti iš ryto visais reikiamais vitaminais – išsispauskite obuolių, ananasų ir imbierų sulčių. Jums reikės vieno obuolio, pusės ananaso, gabaliuko imbiero ir kelių mėtos lapelių. Sudėkite viską į sulčiaspaudę. Išspaudę sultis, galite įdėti ledo, tai jūsų sulčių kokteilį pavers tikru tropiniu užtaisu. Svarbiausia, kad išspaustas sultis išgertumėte 10 minučių laikotarpyje. Gerkite mažais gurkšneliais arba per šiaudelį, taip organizmas geriau įsisavins vitaminus. Toks sulčių kokteilis turi daug vitamino C, A, kalcio ir geležies.