Atrodo, daroma viskas, kas įmanoma, tačiau centimetrai nuo problematiškiausių kūno vietų netirpsta. Nepadeda nei iškrovos dienos, nei griežtos dietos. Sulieknėti vien laikantis dietos yra neįmanoma, reikia dar ir mankštintis.

Bet kokia reguliari fizinė veikla po tam tikro laiko duos teigiamų rezultatų. Tereikia apsišarvuoti kantrybe bei užsispyrimu ir tikėti, kad jums pavyks.

Dažniausiai moterims kyla klausimas, kokius pratimus daryti, kad sulieknėtų. Fizinių pratimų kompleksą geriausia pasirinkti pagal tai, kurią kūno dalį norite pakoreguoti, ar jums reikia numesti svorio, ar išryškinti raumenukus. Jeigu neturite nutukimo problemų, pirmenybę reikėtų teikti aerobikai, kardio treniruotėms arba paprasčiausiam bėgiojimui rytais.

Jei nuspręsite sportuoti namuose, tai geriausia daryti likus dviems valandoms iki valgio. Pasirinkite muziką pagal savo skonį, pasikvieskite draugę, kad nebūtų nuobodu, ir mankštinkitės. Sportuojant turite būti geros nuotaikos.

Kiekviena moteris turi savo problemines kūno vietas, kurias pakoreguoti būna sunku. Vienoms nereikalingi riebalai nutirpsta po kelių treniruočių, kitoms prireikia ilgų mėnesių ar net metų. Kad ir kokiam tipui priklausote jūs, verta pradėti sportuoti jau šiandien, nes kiekviena padaryta treniruotė jus priartina prie jūsų tikslo ir svajonės.

Judam kartu“ bei trenerė Inga Lašinskaitė kviečia mankštintis kartu ir atlikti pratimus apatinei kūno daliai bei pilvo presui.