Aerobikos grupinių užsiėmimų instruktorė V. Juknevičienė teigia, kad būtina vengti gazuotų gėrimų, alkoholio, valgyti saldumynus, pusfabrikačius ir t.t., tačiau būtina žinoti, kad dar labai svarbus ingredientas yra sportas. Norint atsikratyti ar sumažinti celiulitą, trenerė siūlo išbandyti anticeliulitinę treniruotę.

Anticeliulitinė treniruotė tai širdies kraujagyslių sistemos lavinimo ir riebalų deginimo treniruotė. Šios treniruotės metu atliekami sėdmenų ir kojų raumenų stiprinimo bei stangrinimo pratimai, kurių metu pagerėja kraujotaka, medžiagų apykaita probleminėse kūno vietose.

Sistemingas pratimų atlikimas padeda sumažinti svorį ir padailinti kūno linijas. Trenerė pabrėžia, kad pradedančioms reikią šią treniruotę atlikti 3 kartus per savaitę, pažengusioms kartoti 2 kartus iš eilės šiuos pratimus ir atlikti treniruotę 4 kartus per savaitę.

Motyvacijos trenerė Viktorija Baltramiejūnienė svarbia anticeliulitine sudedamąja įvardija dar vieną papildomą pratimą – šypseną. Tokiu būdu ne tik lavinsite net 17 savo nuostabių veidų raumenų, bet ir, tikėtina, įtempsite odą tose vietose, kurias norima iš apelsinų, paversti šventiniais, lygiais mandarinais. Juokas ir humoras visuomet lengvins bei gludins akmenis Jūsų kelyje links savo tikslų!