„Tai yra sportuoti bei sveikai gyventi kviesiančios tiesioginės laidos, kurių metu kiekvienas norintis, neišėjęs iš namų ar darbo aplinkos galės atlikti nesudėtingus pratimus, - kalbėjo vienas būsimo projekto trenerių Andžej Gunevič. – Ne visada lengva pakviesti žmones ateiti į sporto klubą, o paprastų technologijų pagalba prisijungti prie nesudėtingų treniruočių bei sportuoti kartu bus itin lengva.“

Kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį nuo 9 valandos ryte DELFI TV eteryje prasidėsiančios tiesioginės mankštų laidos vyks iš sporto ir sveikatingumo klubo „Impuls“ įrengtos interaktyvios sveikatingumo studijos. Kvalifikuoti bei profesionalūs treneriai demonstruos bei kartu su žymiais Lietuvoje žmonėmis darys įvairias kūno dalis stiprinančius pratimus.

Pirmosios kviestinės tiesioginių mankštų laidų įžymybės – pirmadienio (kovo 30-osios dienos) mankštoje su treneriu A. Gunevič sportuosianti įvairių televizijos projektų dalyvė Erika Vitulskienė bei ketvirtadienį (balandžio 2-ąją dieną) laidoje su trenere Ieva Juknyte pratimus atliksiantis radijo laidų vedėjas Orijus Gasanovas.

Kiekvienos tiesioginės laidos metu kartu su treneriais bei įžymybėmis namuose ar darbe sportuosiantys laidos žiūrovai galės užduoti klausimus, į kuriuos bus atsakyta tiesioginiame eteryje.

Iš viso planuojama, jog „Judekim.lt“ projekto tiesioginių mankštų laidų iniciatyva truks iki gegužės 22 dienos. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 9 val. transliuojamos laidos bus matomos internetinės DELFI TV televizijos eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją