Kamilas K. Wawrzyszko tikina, kad kankinančio galvos skausmo galite atsikratyti be jokių papildomų priemonių – jums užteks ramiai atsisėsti, užmerkti akis ir sau užduoti kelis klausimus.

Vaizdo įraše kalbėdamas vyras teigia: „Nors nesu kvalifikuotas gydytojas ar psichologas, bet mano patarimai daugeliui žmonių padėjo kovoti su migrena, galvos skausmais, nemiga ir sveikatos sutrikimais.“

Vėliau vyras ima dalintis patarimais, kurie, anot jo, jums beveik iškart padės atsikratyti galvos skausmo. Jis tvirtina, jog užtenka savęs paklausti šių klausimų:

Kurioje galvos vietoje man skauda?
Kokios spalvos yra mano skausmas?
Kokios formos yra mano skausmas?

Vyras pataria klausimus sau užduoti užmerkus akis ir įsivaizduojant skausmą. Iš viso juos reikėtų kartoti keturis kartus iš eilės.

„Na, o dabar skausmo jau turėtų nebebūti. Jeigu klausimai nesuveikė, tuomet bandykite dar kartą, tačiau įprastai žmonėms suveikia po pirmojo bandymo“, – patikino Kamilas.

Po vyro vaizdo įrašu pasipylė komentarai, o komentatorių nuomonė, kaip įprastai, yra susiskaldžiusi – vieni patarimus giria, o kiti peikia.

Pavyzdžiui, vienas komentatorius rašė: „Ar tu magas? Man suveikė iš karto!“

Tačiau kitas teigė priešingai: „Skausmas kelioms sekundėms dingo, bet paskui vėl grįžo.“

O kitas dar kandžiai pridūrė: „Man vis dar skauda. Po šio vaizdo įrašo dar ir pablogėjo, dabar atrodo, kad kažkas plaktuku į galvą daužo.“

Manote, kad tai apgaulė? Na, yra tik vienas būdas išsiaiškinti...