Laimei, tai labai paprasti dalykai. Štai šešios paslaptys, kurias atskleidžia švelnią odą turinčios moterys, rašo purewow.com.

Jos kiekvieną vakarą valo savo veidus

Tarp makiažo ir prakaito jūsų oda sukaupia nešvarumų sluoksnį, kurį būtina pašalinti, jeigu norite, kad ji normaliai funkcionuotų. Kruopštus odos nuvalymas kiekvieną vakarą užtikrina, kad epidermis – išorinis odos sluoksnis – išliktų sveikas ir minkštas.

Jos reguliariai šveičia odą

Kartą per savaitę prausiantis duše odą nušveiskite tam skirta priemone. Ypač sausesnes jos vietas, tokias kaip alkūnės, keliai ar pėdos, kad oda išliktų glotni. Veidui naudokite specialų šveitiklį (pavyzdžiui, su glikolio ar pieno rūgštimi) kas antrą dieną, kad pasišalintų negyvos odos ląstelės ir susiformuotų naujos.

Jos naudoja įvairius produktus tvarkingai

Tai reiškia, kad jos tai daro siekdamos tekstūros lengvumo. Seka turėtų būti maždaug tokia: prausiklis, tonikas, serumas arba aliejus ir drėkinamasis kremas. Tai užtikrins maksimalų ingredientų įsigėrimą ir padės sulaikyti odos drėgmę.

Jos kruopščiai paskaičiuoja laiką

Kai išeinate iš vonios ar vos tik baigėte plauti veidą, tos kelios minutės iškart po to yra labai svarbios. Jūs norite bet kokius produktus užtepti tol, kol oda dar šiek tiek drėgna, nes tai užtikrina tinkamą hidrataciją (taigi, ir švelnumą).

Jos reguliariai mankštinasi

Faktas, kad treniruotės gerina kraujotaką ir geriau aprūpina odą deguonimi, dėl ko oda po treniruotės švyti. Jeigu norite sustiprinti naudą, po sporto skubiai palyskite po dušu (vėlgi, kad pašalintumėte nešvarumus) ir iškart pasitepkite reikiamais produktais.

Jos skiria laiko kaukėms

Puikią odą turinčios damos žino, kad tam reikia skirti užtektinai laiko. Jeigu jaučiate, kad oda išsausėjo, užtepkite kaukę. Dar geriau, jeigu kaukę dėsite ant drėkinančio serumo, nes tai užtikrintai aprūpins ląsteles drėgme. O tada jau galima paklausyti muzikos per ausinuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)