Simona yra iš tų laimingųjų, kurios neturi problemų dėl veido odos. Paauglystėje jos nekamavo spuogai, o dabar ji dažniausiai rūpinasi odos drėkinimu, nes ji yra pakankamai sausa.

DELFI pasiteiravo Simonos, kokias grožio procedūras ji atlieka kasdien.

Kaip prižiūrite savo odą?

– Odos neprausiu jokiais muilais ar kitokiomis sausinančiomis priemonėmis, kad ji neprarastų drėgmės. Odą nuvalau specialiu vandeniu, kurį įsigyju vaistinėje. Jis pašalina ir makiažo likučius. Kas rytą ir vakarą naudoju tris pagrindinius kremus: paakiams, veidui ir kaklui. Tai – visa mano veido priežiūra. Sistemingai darau veido valymą ir palepinu odą kaukėmis su hialurono rūgštimi.

Niekada neturėjau didelių problemų dėl veido odos. Žinoma, jei kartais nesužiūriu, nesuderinu maisto ar pavargstu, tuomet matosi pasekmės, bet iš esmės negaliu skųstis. Manau, kad reikia odą prižiūrėti nuolat, o ne tik tuomet, kai atsiranda problemų.

Ar kasdien pasidažote?

– Kadangi dažnai tenka būti su makiažu per laidų filmavimus ir koncertus, tad norisi, kad laisvomis dienomis oda šiek tiek pailsėtų. Pavyzdžiui, šiandien pasidažiau tik blakstienas. Turiu lygią odą, tad galiu vaikščioti ir be kreminės pudros.

Bet man kaip užplaukia, jei užsimanau, tai galiu ryškiai pasidažyti lūpas ir pasidaryti vakarinį makiažą, net jei nereikia niekur eiti. Viskas priklauso nuo nuotaikos.

Kartais tai priklauso ir nuo to, kiek laisvo laiko turiu, nes pasidaryti pilną makiažą užtrunka.

Ar pasirūpinate savo oda, kaip sakoma, iš vidaus? Ar stengiatės daug gerti vandens ir valgyti sveiką maistą?

– Žinoma, vanduo labai gerai ne tik odai, bet ir bendrai savijautai, virškinimui, tačiau aš esu iš tų, kurie dažnai pamiršta gerti pakankamai vandens.

Kokia jūsų odos priežiūros paslaptis?

– Dažniausia renkuosi to paties prekinio ženklo kosmetiką. Neseniai gavau dovanų naktinį losjoną odai, suteikiantį švytėjimą. Jis man labai patinka, nes ryte atsikėlus oda tikrai atrodo gaivesnė ir skaistesnė. Šis losjonas ypač gelbsti mane, kai koncertuoju naktimis, o kitą dieną reikia keltis anksti ryte pamiegojus vos kelias valandas.

Kremus, kuriuos naudoju kasdien, perku iš savo kosmetologės, man jie labai tinka. Jie drėkiną odą, turi hialurono rūgšties.

Ar domitės liaudiškomis grožio priemonėmis?

– Ne, nesu iš tų. Kiaušinio ant veido tikrai netepu. Pasitikiu žinomais kosmetikos vardais.

„Eurovaistinė“ siūlo puoselėjant grožį vadovautis odos priežiūros piramide:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)