Elegantiškas nerūpestingumas

Nepriekaištingas kirpimas "laipteliais" atrodo labai pikantiškai. Jeigu plaukus nuo pakaušio vaško pagalba sušukuosite į priekį, atrodysite dar prašmatniau. Šukuoseną pagyvins "netvarkingas", be šukų, o tiesiog rankomis padarytas sklastymas nuo pat viršugalvio.

Nerūpestingos sruogelės

Ši šukuosena optiškai pailgina ir susiaurina veidą. Šonuose plaukai nukirpti ypač trumpai, o viršuje puriai pavelti. Šukuosenai suformuoti patartina naudoti žnyples, o sutvirtini žele pagalba. Vieną - dvi sruogeles nuleiskite ant kaktos.

Kirpimas "laipteliais"

Svarbiausias dalykas šioje efektingoje šukuosenoje - nepriekaištingas kirpėjo darbas. Plaukai, pradedant nuo pakaušio, stipriai iškarpyti "laipteliais". Įžūlūs kirpčiukai drąsiai iškarpyti sruogelėmis. Šiuo atveju neįprastai viliojanti ryškaus baklažano spalva.

Žaismingos garbanos

Labai patogu: putas šukuosenai sutvirtinti lygiai užtepkite ant linkusių garbanotis plaukų, leiskite jiems pradžiūti ir lengvai prakedenkite pirštais. Jeigu norite dar subtilesnės šukuosenos - šonuose plaukus glotniai sušukuokite ir užkiškite už ausų.

60-ųjų stiliaus šukuosena

Geriausia priemone tokiai šukuosenai išgauti po šiolei yra suktukai. Išplovę plaukus, susukite ir leiskite jiems gerai išdžiūti, o paskui stipriai iššukuokite. Sušukuokite kirpčiukus, uždengdamos jais kaktą. Likusias priekyje sruogas užfiksuokite už ausų.

Ryškus nerūpestingumas

Visiškai nebūtina plaukus dirbtinai išpūsti. Plaukai, išraiškingi savo spalva, ir taip bus labai gražūs. Kadangi ploniems plaukams kenkia dažnas šukavimas fenu, geriau leiskite jiems patiems išdžiūti.

Gundantis purumas

Kad sukurtumėte "Bitlų" stiliaus apvalią šukuoseną, džiovinkite plaukus ypač kruopščiai - sruogelė po sruogelės ant apvalių šukų. Paskui pirštais suformuokite šukuoseną, dalį sruogų uždėdamos ant veido. Taip išgaunamas pagrindinis siluetas, kuris sušvelnina grubokus veido bruožus. Netaisyklingas, prieš plaukų augimą padarytas sklastymas ne tik žaismingai atrodo, bet ir suteikia šukuosenai prašmatnumo.

Ekstravagantiškas pažas

Su šia šukuosena tikrai atkreipsite aplinkinių dėmesį - šviesios sruogelės kelių atspalvių raudonai rudų plaukų fone atrodo ekstravagantiškai. Plaukai yra sulig ausų galiukais ir aplink kirpti "laipteliais'". Aštrių žirklių pagalba padarykite sruogeles lyg kutelius. Šukuosenai sutvirtinti naudokite žele.

Budrus ežiukas

Ši šukuosena tinka ne tik labai jaunoms merginoms. "Laipteliais" kirptiems plaukams prireiks dar šiek tiek pastangų, kad išgautumėte reikalingą formą. Tam naudokite retas specialias šukas, feną ir žnyples, kurių pagalba turėsite suteikti plaukams formą. o paskui sušiauškite juos iš visų pusių ir ištepkite žele, suteikdamos adatėlių formą.

Žavus moteriškumas

Tai nuostabus moteriškos trumpų plaukų šukuosenos pavyzdys, kuris atrodo labai žaviai. Viršutinis plaukų sluoksnis šiek tiek pailgintas, pakaušis ir šonai šiek tiek paskusti. Išdžiovinkite visus plaukus, naudodamos mažą apvalų šepetį, užriesdamos galus į vidų. Dar labiau galite padidinti plaukų apimtį, jei naudosite iškart kelis šepečius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją