Svarbiausia išlaikyti pusiausvyrą. Rankų stiprinimas nebūtinai reiškia vyriškų raumenų demonstravimą. Tvirtos, tačiau moteriškai dailios rankos tinka kiekvienai. Šiai kūno daliai reikia skirti laiko ir truputį pastangų. Rankos praranda formą, kai riebalų yra daugiau nei raumenų. Sportas tai gali ištaisyti. Tiesa, jei pati turite antsvorio, tik pratimai gražių rankų nepadarys – reikia apskritai keisti savo mitybą.

Rankoms gražinti tinka atsispaudimai, įvairūs pratimai ant grindų panaudojant savo svorį, pratimai su svareliais. Jei klasikinius pratimus atlikti nuobodu, trenerė Meda Maceikienė moterims siūlo išmėginti Zumba Toning treniruočių programą.

Treniruočių metu panaudojant svarelius atliekami įvairūs pratimai kartu su šokių žingsneliais. Skambant muzikai treniruotis visuomet smagiau.

„Jei Zumba Toning treniruojatės namuose, panaudokite 0,5-1,5kg svarelius. Pasistenkite atliekant pratimus spausti ne patį svarelį, o susikoncentruoti į pačius raumenis. Atsakingai sportuojant ne mažiau kaip tris kartus per savaitę, po mėnesio jau matysite rezultatus.“- teigia trenerė Meda.