Visų pirma reiktų sureguliuoti mitybą, būtinai pradėti reguliariai sportuoti ir dar papildomai atlikti jėgos pratimus. Tai sustiprins raumenų tonusą, pagerins estetinį vaizdą, tad moterys nebesigėdys savo kūno, net ims juo didžiuotis. Toliau pateiksime ir smulkiau aptarsime 4 pagrindinius šios projekto žingsnius.

1. Reguliarus sportas

Jei norite atsikratyti papildomų centimetrų pažastų srityje, reikės įprasti reguliariai atlikti aerobikos pratimus arba pratimus, veikiančius širdies bei kraujagyslių sistemą, nes būtent jie padės sudeginti atliekamas kalorijas ir atsikratyti riebalų pertekliaus. Tokią apkrovą savo organizmui reikėtų organizuoti ne mažiau nei 5 kartus per savaitę po 1 val.

2. Dieta

Net jei visais įmanomais būdais deginsite atliekamas kalorijas, bet ir toliau valgysite nesveiką ir riebų maistą, norimo rezultato nepasieksite. Jei norite atsikratyti riebalų sankaupų organizme, teks laikytis sveikos dietos. Tai nereiškia, kad reikia riboti absoliučiai visus gyvenimo malonumus, tačiau kažkokios ribos vis dėlto turi būti.

Svarbiausia valgyti pakankamai šviežių daržovių, grūdinių produktų, riešutų, liesos mėsos, žuvies ir kai kurių ypač reikalingų produktų – tai ispaninių šalavijų („Chia“) ir balandų („Quinoa“) sėklos.

3. Atsispaudimai

Be kardiotreniruočių ir aerobikos jūsų organizmui gali prireikti ir kitokio pobūdžio apkrovos. Jei norite sustiprinti viršutinės kūno dalies tonusą ir atsikratyti nemalonių iškilumų ten, kur jų neturėtų būti, privalote pradėti daryti atsispaudimus. Nors, atrodytų, visi puikiai žino, kaip juos daryti, tačiau verta priminti pagrindinius aspektus.

Atsigulkite ant grindų, atsiremkite rankomis į grindis taip, kad delnai būtų ties pečių linija. Sulenkite rankas per alkūnes ir nuleiskite kūną iki grindų tiek, kad tarp krūtinės ir grindų liktų pora centimetrų. Ištieskite rankas ir grįžkite į pirminę padėtį.

Pradėkite atsispaudimus palaipsniui ir lengvai. Geriausia daryti 2 kartus po 15 – pradžiai to pakaks. Ilgainiui atlikti šiuos pratimus seksis vis geriau, o rankos taps ištvermingesnės, didinkite atsispaudimų skaičių. Taip sustiprėsite, tapsite labiau pasitempusi, ir rankos atrodys gražiau.

4. Pratimai su svarmenimis

Rankoms labai gerai padeda ne tik atsispaudimai, bet ir pratimai su svarmenimis. Būtent nuo šių pratimų didėja raumenų masė pažastų srityje. Atsigulkite ant suolelio su svarmenimis abiejose rankose.

Sulenkite alkūnes taip, kad jos būtų šiek tiek žemiau suolelio lygio. Ištieskite rankas į viršų link lubų. Grįžkite į pirminę padėtį. Pradžiai užteks 1–2 kartų po 15, o apkrovą didinkite palaipsniui. Galiausiai turite pasiekti iki 4 kartų po 20 per vieną treniruotę.

Kaip matote, norėdamos pasiekti gražią rankų formą, turėsite šiek tiek paprakaituoti. Tačiau rezultatas to vertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)