Jums neprivaloma kasdien keliauti į sporto klubą, užtenka nors šiek tiek turėti noro pajudėti. Esate nepatenkinta savo išvaizda, dažnai jaučiatės pavargusi? Aerobika – kaip tik jums!

Judam kartu ir aerobikos instruktorė Agnė Bastienė pristato nesudėtingą šokio treniruotę „Dance workout“, kuri nereikalauja didelio fizinio pasirengimo, išjudina viso kūno raumenis ir, svarbiausia, yra nenuobodi. Juk sportas turi teikti malonumą.

Treniruotei pasirinkite tokį laiką, kuomet esate geros nuotaikos, nepavargusi. Ši treniruotė gali būti smagus apšilimas prieš pradedant atlikti sudėtingesnius pratimus, o atlikusios ją kelis kartus iš eilės, jausitės kaip po geros kardio treniruotės.

„Norėdamos sudeginti daugiau kalorijų, treniruotę kartokite kelis kartus iš eilės, stebėkite savo širdies ritmą, nes kitu atveju galite persisportuoti. Taip pat bus efektyvu prie šios treniruotės prijungti jėgos treniruotę, juk svarbiausia, kad naudos gautų ir širdis, ir raumenys“ – pataria aerobikos instruktorė Agnė Bastienė.

Nepamirškite: sportuoti pradėkite pamažu – 2 kartus per savaitę, taip kūno raumenys pripras prie aktyvesnio ritmo. Normalu, jei po pirmų treniruočių jausitės pavargusios – energija ateis pamažu, o jūs jausitės atsipalaidavusios ir sustiprėjusios. Juk apetitas kyla bevalgant, taip pat yra ir su sportu.