Vis dėlto, veikiausiai tai lemia tam tikrų taisyklių ir sveiko gyvenimo būdo paisymas, nes visų mūsų organizmai iš esmės yra vienodi. O būtent tai, kaip mes su savo organizmu elgiamės, kuo jį maitiname ir kaip eksploatuojame, daro didelį poveikį tam, kaip mes atrodome. Štai septynios nesenstančių moterų taisyklės, kurios, jei ir nepadės nugalėti senatvės, tai bent jau sušvelnins jos pasireiškimą.

Virškinimas

Mums visiems būtina stebėti virškinimą. Vidurių užkietėjimas nuodija organizmą, o žarnyno sveikata tampa viso mūsų organizmo sveikatos garantu. Kas garantuoja paties žarnyno sveikatą? Taisyklinga mityba: daržovės, vaisiai, košės, vanduo.

Vanduo

Vanduo ir oda – tarpusavyje susiję dalykai. Jūsų odos būklė priklauso nuo to, kokį vandenį vartojate. Taip pat svarbu kontroliuoti vandens kiekį. Kasdien būtina išgerti pusantro-du litrus vandens – gryno natūralaus vandens. Vanduo pripildo organizmą deguonies ir gyvybinės energijos, todėl oda tampa lygi ir švelni it aksomas.

Miegas

Miegas turi būti pilnavertis. Tik tokiu atveju jis atliks gydomąją funkciją. Miego trūkumas – pagrindinis grožio priešas. Miegas leidžia pailsėti ne tik fizine, bet ir moraline prasme.

Pasivaikščiojimas

Gryną orą būtina gauti visais įmanomais būdais – pradedant pasivaikščiojimais, baigiant patalpų vėdinimu. Stenkitės kaip įmanoma dažniau vaikščioti pėstute, reguliariai atidarinėkite orlaides patalpose, kuriose dirbate ir miegate.

Vitaminai

Jaunystę ir grožį išsaugoti padės ir vitaminai. Geriausia, jeigu juos gausite iš šviežių vaisių ir daržovių, o ne gerdami vaistinėje pirktus preparatus. Naudingiausi maisto produktai šiuo atžvilgiu: apelsinai, pupelės, špinatai, lašiša, kalakutiena, riešutai, pomidorai, juoda ir žalia arbata.

Kaklas ir rankos

Moters amžių išduoda kaklas ir rankos. Rūpinkitės šiomis savo kūno vietomis ne mažiau, nei veidu. Kai plaunate indus, tvarkotės namus ar skalbiate drabužius, mūvėkite specialias pirštines. Rankų odai nepatinka purvas ir staigus temperatūros svyravimas, taip pat chemija, kurios gausu įvairiuose plovikliuose ir skalbikliuose.

Siela

Sielos būklė taip pat atsispindi jūsų išoriniame patrauklume. Jeigu jūs sieloje jauna, tai ir veidas švytės. Užsiimkite mėgstama veikla, džiaukitės kiekviena diena, dažniau juokitės, ieškokite teigiamų dalykų netgi negatyve ir stenkitės sau įrodyti, kad viskas jūsų gyvenime gerai – tuomet tikrai viskas bus gerai.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)