Procedūra nėra labai sudėtinga, ir, ekspertų teigimu, ji pakankamai saugi. Siekiant suteikti sėdmenims didesnę apimtį, visų pirma atliekama liposakcija (riebalų nusiurbimas). Tai yra, riebalai nusiurbiami iš vienos kūno dalies, o vėliau perkeliami į sėdmenis. Nors paprastai atliekant liposakciją daromi nedideli įpjovimai, šios procedūros metu tik suleidžiamo injekcijos. Dažniausiai ši procedūra atliekama tik vieną kartą, nes rezultatai lieka ilgam.

„Kadangi riebalai operacijai imami iš pacientės kūno, atmetimo tikimybės nėra“, – paaiškino plastikos chirurgas Amodas Rao. Kaip rašo „The Times of India“, procedūra trunka nuo dviejų iki keturių valandų, o po jos pacientė iškart gali eiti namo. Vienintelė taisyklė, kurios reikia laikytis – 10 parų nemiegoti ant nugaros ir kažkiek laiko vartoti gydytojo rekomenduotus vaistinius preparatus. Medikai pabrėžia, kad pacientės renkasi riebalų injekcijas ir norėdamos pasididinti krūtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)