1.
Nuo ko pradedamas grimas? Žinoma, nuo lengvų kremų, kuriais padengiamas visas veidas, šiuo atveju tai "Vitabolic youx" (kremas akims) ir Vitabolic (veidui). Toliau dviem sluoksniais dengiamas pagrindas. Žanai buvo parinkti šie atspalviai: Effacernes 01, koreguojantis patamsėjusius paakius, smulkias kraujagysles arba sudirgintą odą, ir Protogenic 302. Toliau grimuotojas papudravo veidą, padengdamas T-tipo sritį "Blanc neige 010", kuri sugeria odos riebumą ir išsaugo matinį odos atspalvį, ir "Mater 02" matiniam lygumui.

2. Tam, kad išskirtų ir labiau išryškėtų natūralūs modelio antakiai, grimuotojas panaudojo "Color focus" šešėlius.

3. Dabar vokai. Judanti voko dalis dengiama "Ombre Subtil Trio" - “Instinct 16”. Vokų oda po antakiais kruopščiai balinama "Blanc neige 010".

4. Baigiamajame etape blakstienos padažomos "Maguificils 06" tušu keletą kartų.

5. Štai mes ir priėjome pačią atsakingiausią grimo dalį - lūpų dažymą. Tam, kad jos būtų pilnesnės ir platesnės, pieštuku "Contour pro 205" grimuotojas ne tik nupiešė lūpų kontūrą, bet ir uždažė kampučius.

6. Po tokio kruopštaus lūpų dažymo, vidurinę ir nepadažytą sritį grimuotojas padengė "Brillant Magnetic 378" lūpų dažais. Antrą sluoksnį sudarė "Rouge Magnetic 253", pabaigoje Žanos lūpos buvo padengtos "Lip Brio 140" blizgesiu, kas padarė jas sultingomis, lyg prinokusi vyšnia.

7. Paskutinis etapas - sausais Blush Subtil “Potion magique 1”-14 skaistalais padengiami skruostai.

8. Ir pagaliau, grimo kulminacija - puikūs skysti "Extrait de Vie" skaistalai, Žanos veidui suteikę natūralų žiemos rausvumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją