Pirmiausia, ką reikia žinoti apie išsiplėtusias poras - jos visada atrodys blogiau, jei reguliariai nevalysite odos. Poros išsiplečia, kai jose gausu riebalų ir nešvarumų. Išmėginkite šias namines priemones inkštirams bei nešvarumams pašalinti ir iškart bei visą likusią savaitę galėsite džiaugtis rezultatu – jūsų oda atrodys švaresnė, lygesnė, veidas taps gražesnis. O geriausias dalykas – tai, kad šios priemonės natūralios ir pigios, kadangi jas rasite tiesiog savo virtuvės spintelėse.

Kelis kartus per dieną apšlakstykite veidą šaltu vandeniu.

Įtrinkite veido odą ledo kubeliu, kol šis ištirps.

Sumaišykite šaukštą vaistinės ožragės miltelių su pienu – turėtumėte gauti pastos konsistenciją.

Užtepkite ant veido, palikite 20 minučių ir nuplaukite šaltu vandeniu. Švelniai nusausinkite. Kartojant kasdien, ši priemonė padės atsikratyti aknės.

Suvilgykite vatą rožių vandeniu ir sudrėkinkite juo veidą pirmiau jį nuprausę ir nusausinę. Galite naudoti kaip dieninį toniką.

Išspauskite sultis iš pusės citrinos ir užtepkite ant veido kas naktį prieš miegant. Tai padės sumažinti poras ir pašviesins dėmes. Jei jūsų oda jautri, sumaišykite vieną dalį citrinos sulčių su dviem dalimis vandens.

Sutrinkite pomidorą ir užtepkite masę ant veido. Palikite dvidešimčiai minučių, nuplaukite šaltu vandeniu.

Užtepkite sutrintą papają ant veido, palikite dvidešimčiai minučių, nuplaukite šaltu vandeniu.

Susmulkinkite agurką, užtepkite sultis ant veido, palikite dvidešimčiai minučių. Nuplaukite šaltu vandeniu.

Kasdien masažuokite veidą ir kaklą vienu-dviem lašais kokosų, alyvų arba migdolų aliejaus. Tai paskatins odos gijimą ir regeneraciją, ji taps švelni ir lygi. Jei oda dėmėta, puikus kasdienis drėkiklis – vitamino E aliejus. Jei oda riebaluota ar linkusi į aknę, naudokite alaviją ir visuomet prieš tepdami nusiplaukite rankas.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)