Malta stipri natūrali kava

Nepriklausomai nuo kavos pagaminimo receptūros, psichologai tvirtina, kad žmonės, besirenkantys stiprią natūralią kavą, išsiskiria tvirtu būdu. Tokie žmonės nesibijo prisiimti atsakomybės ir priimti svarbius sprendimus. Tie sprendimai paprastai būna nestandartiniai, netipiški, originalūs ir efektyvūs. Kartais - kategoriški.

Paprastai tokie žmonės atkakliai siekia tikslo ir sugeba įvykdyti užsibrėžtus uždavinius. Jie nebijo sunkumų, nors niekada nedės daugiau pastangų nei reikia. Gali blaiviai įvertinti savo galimybes ir resursus. Nepaisant to, kad tai stiprūs žmonės, romantika ir nuoširdūs jausmai jiems taip pat nesvetimi. Jie moka mylėti ir tampa geri draugai. Dėl tų, kurie jiems brangūs, jie pasiruošę daug kam.

Tačiau tai nereiškia, kad jie bus pasirengę užmerkti akis į trūkumus. Jų artimieji ir draugai periodiškai susilaukia kritikos dėl savo silpnybių. Įdomu pastebėti, kad tie, kurie renkasi stiprią natūralią kavą su cukrumi, ne tokie ryžtingi ir tvirti. Jiems būdingas šioks toks nepasitikėjimas. Tam tikri sprendimai sekasi sunkiai. Tokiais atvejais jiems labai reikia artimųjų palaikymo. Vis dėlto jie lygiai taip pat ištikimi savo artimiesiems ir geba dėl jų aukotis.

Natūrali kava su pienu ir cukrumi, latte, moccha

Tokia kava suteikia erdvės įvairiausioms variacijoms. Be pieno ir cukraus, čia gali būti šokolado, sirupo ir net likerio. Visa tai parodo kūrybingą žmogaus pradą, jo polinkį į įvairovę, tyrinėjimus, naujas žinias, įspūdžius, patirtis. Paprastai tokios kavos mėgėjai - gan linksmi, pasiruošę žygiams.

Jų draugijoje malonu būti, net paprasta diena su jais gali tapti švente. Tai nepataisomi optimistai. Bet kokiose, net sudėtingiausiose situacijose jie geba rasti dingstį nuoširdžiam džiaugsmui, pamatyti naujas perspektyvas ir net surasti jėgų palaikyti artimuosius. Moka mylėti. Nuoširdūs, romantiški, originaliai reiškia savo jausmus.

Tirpi kava

Tirpi kava greitai paruošiama, o tai nurodo žmogaus norą sutaupyti laiko arba kaip galima greičiau pasiekti savo tikslą. Tokios kavos mėgėjams svetimas tikslo siekimas bet kokia kaina. Jei kliūtys kelyje reikalauja per didelių pastangų, vargu ar tirpios kavos mėgėjai tęs pradėtą kelią. Dažniausiai jie atsisako užsibrėžtų tikslų ar savų norų, pasitenkindami tuo, kad neišeikvojo energijos planams, kurie buvo sunkiai įgyvendinami.

Santykiuose jie nėra konfliktiški. Greitai randa bendrą kalbą su aplinkiniais ir užmezga naujus ryšius. Jaučia diskomfortą aiškindamiesi santykius. Ginčuose verčiau sutinka su oponentu nei atvirai konfrontuoja. Geri, minkšti, linksmi ir aktyvūs žmonės, kuriems sunku nusėdėti vienoje vietoje.

Kava be kofeino

Kartais būna taip, kad žmonės būna priversti vartoti kavą be kofeino (dėl medicininių priežasčių). Tokiu atveju ši charakteristika nebus aktuali. Mes kalbame apie tuos, kurie sąmoningai renkasi kavą be kofeino. Tokie žmonės paprastai gan santūrūs, racionalūs, dažniau vadovaujasi logika nei intuicija, jausmais. Stengiasi gyvenime viską kontroliuoti. Nemėgsta staigmenų ir įvairių netikėtumų. Stengiasi maksimaliai viską suplanuoti, o tai leidžia išvengti spontaniškumo. Santūrūs reiškia emocijas, tačiau yra labai nuoširdūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)