Blondinei

Ryte Jums tiks visų atspalvių šalto rožinio tono makiažas su perlamutru. Šešėliai – švelnesni, lūpos – be kontūro, su švelniai rožiniu blizgesiu. Vakare beliks kūną, pečius bei dekoltė padengti auksine šviesą atspindinčia pudra. Ta pačia pudra padenkite ir lūpas, o paskui jas padažykite rožiniais lūpų dažais, dviem tonais tamsesniais už rytinius šešėlius. Vakarui šešėliai tiks truputį sodresni. Pieštuku akims ant viršutinio voko galima apvesti “katės akies” kontūrą. Tiktai nepersistenkite.

Šatenei

Ryte naudokite sodrios koralų spalvos šešėlius ir blankesnius tos pačios spalvinės gamos skaistalus, bet vienu tonu šviesesnius. Lūpas padažykite lengvu koralų spalvos blizgesiu (be kontūro). Vakare, kad makiažas atrodytų iškilmingesnis, blakstienas padažykite ryškiai žaliu tušu, naudokite ryškesnius skaistalus ir dviem tonais tamsesnius už šešėlius lūpų dažus. Pieštuku apipieškite išraiškingas lūpas, padažykite jas ir patepkite blizgesiu.

Brunetei

Rudų akių brunetei ryte labiausiai tiks monochrominis rusvų tonų makiažas su spindinčiomis auksinėmis kruopelytėmis. Vakare derėtų akcentuoti lūpas. Rudai – auksiniai lūpų dažai, ant jų užteptas blizgesys lūpas pavers jautriomis ir seksualiomis. Blakstienas būtinai padažykite juodu tušu, geriausia – ilginančiu blakstienas. Jeigu jums norisi daugiau ugnies, tamsiai rudu pieštuku nupieškite apgamėlį virš viršutinės lūpos. Tiktai nepamirškite jo ir nenutrinkite servetėle iškilmingos vakarienės metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją