Gwyneth Paltrow – sveiko gyvenimo būdo propaguotoja. Ji rašo blogą, kuriame rekomenduoja derinti maisto produktus, sportuoti ir, žinoma, taisyklingai maitintis. Vis dėlto pati žvaigždė atrodo taip, lyg iš viso nieko nevalgytų. Gwyneth Paltrow – žinoma vegetarė, tačiau, atrodo, paskutiniu metu ji išvis atsisakė maitintis.

Kate Middleton, kurią dabar reikia vadinti Ketrin, Kembridžo hercogiene, liesėja ne dienomis, o valandomis. Anglijos spauda ją jau praminė nykstančia princese. Ir iš tikro, sulieknėjusi vestuvėms su princu Viljamu, Kate atrodė puikiai, tačiau čia jai reikėjo ir sustoti. Tęsdama tokia pat dvasia, hercogienė tikrai turės sveikatos problemų. Lieknėti reikia saikingai.

Apie Keiros Knightley liesumo priežastis Holivude sklando legendos. Pasak populiariausios versijos, aktorė seniai ir rimtai kenčia nuo anoreksijos. Pati Keira ne kartą paneigė šią informaciją. Ji papasakojo, kad savo sudėjimą paveldėjo iš tėvo – teatro aktoriaus Vilo Knightley. O štai dietų ji nesilaiko, priešingai, stengiasi valgyti dažniau ir daugiau, kad išlaikytų esamą svorį. Tačiau, kaip tvirtina „Karibų jūros piratų“ žvaigždė, su jos sveikata viskas tvarkoje.

Nemažai kalbama ir apie Annos Kurnikovos lieknumą. Sakoma, kad tenisininkė kenčia nuo sutrikusios mitybos ir net anoreksijos. Vis dėlto buvusi Enrikės Iglesijo mylimoji paneigia tokią informaciją. Anna tvirtina, kad ji liekna iš prigimties, o anksčiau atrodė stambesnė dėl raumenų masės – kai praleisdavo teniso kortuose kelias valandas per dieną. Dabar Kurnikova neužsiima sportu, o norėdama išlaikyti figūrą, prieš valgį suvalgo vieną obuolį ir išgeria stiklinę vandens.

Angelinos Jolie suliesėjimo priežastis – deja, stresas. Dėl motinos ligos ir mirties Angie atsidūrė ant anoreksijos slenksčio. Jos vyras, aktorius Bradas Pittas, kažkada prisipažino: „Ji jau ne sykį buvo nualpusi, tačiau negaliu priversti jos valgyti, ji manęs negirdi.“

Nevalgymas virto įpročiu. Angelina Jolie dažnai atsisakydavo maisto, siekdama išlaikyti liekną figūrą, kai tai buvo reikalinga filmavimams. Tačiau vargu ar dabar jos formas galima pavadinti apetitiškomis, ji, kaip ir anksčiau, siaubingai liesa ir vis dažniau slepia sulysusią figūrą po ilgomis uždaromis sukniomis.

Katie Holmes labai bijojo sustorėti po gimdymo. Ir kai tik padovanojo savo vyrui Tomui Cruise‘ui dukterį Suri Cruise, iškart nukeliavo į sporto salę. Kaip prisipažino Katie, ji labai nemėgsta nuobodžių treniruočių, tačiau dievina liekną figūrą, todėl netingi ir sportuoja kone kasdien. Rezultatas – gražus plokščias pilvas. Tačiau panašu, kad aktorė nekreipia dėmesio į sportinį režimą, kurio pagrindas – ne tik fiziniai pratimai, bet ir sveika mityba. O pastarosios, sprendžiant iš nuotraukų, Katie nesilaiko.

Nickie Hilton kartu su seserimi Paris Hilton kartą nusprendė, kad neturėtų sverti daugiau nei penkiasdešimt kilogramų. Ir ėmė aktyviai lieknėti. Beje, seserys ir taip nepasižymėjo apvaliomis formomis, tačiau po konkurso finišo visiškai išseko. Draugai kalba, kad seserys tiesiog eina iš proto dėl svorio ir neleidžia sau valgyti nieko nereikalingo.

Aktorė Kate Bosworth, būdama 165 cm ūgio, sveria ne daugiau kaip 48 kilogramus ir dėl to ne kartą pateko į įžymių anoreksikių sąrašus. Viskas prasidėjo nuo skyrybų su Orlando Bloomu. Tuo metu Kate ėmė vartoti tabletes, suliesėjo ir, deja, susigrąžinti svorio jai nepavyko.

Kate Moss mėgsta skandalingus pareiškimus, ir kai buvo paklausta apie jos liesumą, atvirai prisipažino, jog sirgo anoreksija, o lieknėjo narkotikų pagalba, todėl tapo priklausoma nuo kokaino. Tačiau tai buvo praeityje. Dabar modelis išsigydė ir jaučiasi puikiai, o neseniai ištekėjo už roko muzikanto Jamie Hince. Beje, jos vestuvės buvo nuostabios. Ir nors aktorė tokia pat liesa, ji vis tiek atrodo puikiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)