Ciberžolė

Ciberžolės vaistinės savybės yra gerai visiems žinomos. Ciberžolėje esančio kurkumino junginiai mažina uždegiminius procesus, todėl tai padeda kovoti su onkologiniais susirgimais ir gerina širdies sveikatą.

Imbieras

Imbieras padeda išspręsti problemas, susijusias su virškinimu ir migrena. Jis taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir padeda kovoti su mirtinomis ligomis, tokiomis kaip vėžys.

Cinamonas

Azijos šalyse šis prieskonis plačiai naudojamas cukraus kiekiui kraujyje mažinti ir virusinėms ligoms, tokios kaip peršalimas, gripas ar kosulys, gydyti.

Kardamonas

Jeigu norite natūraliu būdu užkirsti kelią trombų formavimuisi, naudokite kardamoną. Jis padeda išsaugoti švarias arterijų sieneles ir skatina normalią kraujo cirkuliaciją organizme. Šis prieskonis taip pat padeda pašalinti organizmo atliekas per inkstus.

Medus

Medus taip pat priskiriamas prie naudingiausių maisto produktų pasaulyje. Jis stebuklingajai arbatai suteiks malonų skonį. Medus yra energijos šaltinis mūsų organizmui, jis taip pat stiprina imuninę sistemą.

Jums reikės:

pusės arbatinio šaukštelio imbiero
pusės arbatinio šaukštelio cinamono
šeštadalio arbatinio šaukštelio ciberžolės
vieno žiupsnelio kardamono
500 mililitrų vandens
vieno arbatinio šaukštelio medaus

Paruošimas:

1. Pusę litro vandens užvirkite ant silpnos ugnies.
2. Suberkite į užvirusį vandenį po pusę šaukštelio imbiero ir cinamono.
3. Supilkite šeštadalį arbatinio šaukštelio ciberžolės ir žiupsnelį kardamono, viską gerai išmaišykite.
4. Vandenį su visais ingredientais virkite apie 5-10 minučių.

Mėgaukitės gėrimu!

Jeigu norite pagerinti šio gėrimo skonį, galite įpilti kokosų pieno ar įdėti sviesto. Gerkite šį gėrimą kiekvieną dieną rytais ir visada būsite sveiki!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją