Šias ir daugybę kitų naudingų, įdomių ir šiuolaikiniam žmogui itin aktualių praktikų bus galima pamatyti ir išbandyti jau balandžio 24-26 d. didžiausiame tarptautiniame sveikatingumo festivalyje–parodoje Lietuvoje – „Jogos dienos“.

„Vos per tris dienas parodos lankytojams suteiksime galimybę po vienu stogu išgirsti ir išbandyti daugiau nei 50 skirtingų praktikų ir paskaitų. Visus besidominčius kviesime iš arčiau pažinti tokias metodikas kaip stimuliuojančią „Su Džok“ terapiją, karmos diagnostiką, parapsichologiją, acroyogą, akupunktūrą, Bacho žiedų terapiją, regėjimo atstatymą be akinių, meno terapiją, Tailando masažą ir daugybę kitų“, – vardija projekto „Jogos dienos“ organizatorius Arūnas Katauskas.

Trijų dienų trukmės sveikatingumo festivalyje–parodoje paskaitas ir užsiėmimus ves garsūs šalies ir užsienio ajurvedos mokslo tyrinėtojai ir praktikai: Svamis Ravindra Bharti iš Indijos kvies patirti Osho meditacijos privalumus, apie dzenbudistų vienuolyną P. Korėjoje ir ten taikomas praktikas pasakos dzenbudistų vienuolis, aktorius, režisierius ir rašytojas Kęstutis Marčiulynas (žinomas Bo Haeng Sunimo vardu), jogos, ajurvedos ir kitų vedinių žinių dėstytojas, pulso diagnostikos meistras Robert Grislis susirinkusiems atskleis Ajurvedos reikšmę šiuolaikiniam žmogui, išgirsti savo širdies balsą mokys Alicija Eiliakas, kaip taisyklingai kvėpuoti demonstruos Dalia Beata Kasmanauskaitė, Gražina Gum mokys pasisotinti ne tik fiziniu, bet ir energetiniu lygmeniu.

„Šio festivalio idėja kilo siekiant suvienyti įvairias žmogaus tyrinėjamas sritis kaip sveikata, sportas, psichologija ir dvasinės vertybės, padedančios atskleisti patį save: savo ego, elgesį, pojūčius ir emocijas. Tai veda į pasaulio pažinimą, supratimą ir harmoniją, ypač šiais laikais, kai kiekviename žingsnyje susiduriama su abejonėmis ir netikrumu“, – sako A. Katauskas.

Renginys vyks PLC „Mega“, kuriame parodų salės erdvė bus suskirstyta į penkias dalis: trijose jų vyks seminarai ir praktikos, veiks atskira prekybininkų erdvė bei scena, kur vyks nuotaikingi muzikiniai pasirodymai.

Paroda-festivalis „Jogos dienos“ vyks balandžio 24-26 dienomis. Dalyvių skaičius ribotas, todėl organizatoriai ragina bilietus į norimus užsiėmimus, paskaitas įsigyti iš anksto. Parodos metu vyks ir nemokamų renginių. Pilną renginio programą galima rasti www.jogosdienos.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)