Du dešimtmečius kompanijoje „Chanel“ dirbęs, o dabar „Yves Rocher“ laboratorijoms vadovaujantis Xavieras Ormancey yra vienas geriausių specialistų kremų nuo raukšlių kūrime. Jis ragina nedaryti skubių išvadų.

„Tai, kad kremas nuo raukšlių neveikia taip, kaip mums norėtųsi, dar nereiškia, kad jis visiškai neveiksmingas. Padedant šioms priemonėms oda atsinaujina greičiau ir kokybiškiau. Tik problema tame, kad visa tai neilgam. Kremas nuo raukšlių geriausius rezultatus parodo po mėnesio ar dviejų nuo jo vartojimo pradžios“, – tikina ekspertas.

Jis teigia, kad pasiekti rezultatai gali išlikti dar kurį laiką, tačiau vėliau oda grįžta prie buvusios būklės. Taigi, geriausia, ką galime padaryti prailgindami odos jaunystę, tai rinktis dvi skirtingas kosmetikos linijas ir jų produktus naudoti pakaitomis po pusę metų.

Beje, gyvenimas gali pakoreguoti ir šiuo atveju. Išgyvenimai, ligos, miego trūkumas – visa tai taip pat mažina kosmetinių priemonių efektyvumą. Tad sveika gyvensena, mokėjimas suvaldyti stresą (meditacija, joga) išsaugo odos grožį daug geriau nei kremai.

Nereikia pamiršti ir to, kad kosmetikos naudojimo teikiamas malonumas tiesiogiai susijęs su jos veiksmingumu. Jeigu jums patinka pats kremo užtepimo procesas, daugiau šansų, kad jūs tai darysite reguliariai, nepraleisdamos nei vienos dienos.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)