Taigi, 6 sveiki įpročiai, dėl kurių moterys sulauktų dėmesio iš savo vyrų:

Aerobikos pratimai. Kai įeinate į sporto salę, daugiausia vyrų matote svorių kilnojimo salėse, o tai reiškia, kad jie užmiršta aerobikos pratimų svarbą, pavyzdžiui, švelnų judėjimą, tokį kaip vaikščiojimas ar šokinėjimas. Įvairiapusiškesnis sportas vyrui, norinčiam numesti svorio, gali būti kaip katalizatorius ir labiau padėti numesti svorio, o ne vien didinti kūno masę.

Joga. Vyrai gali tyčiotis iš jogos, bet šis proto ir kūno streso malšinimo sportas yra puikus būdas sujungti tempimo pratimus, kvėpavimą ir dvasingumą. Joga tobulina raumenų suderinamumą ir lankstumą, gerindama apytaką visose kūno dalyse, pašalindama iš jūsų kūno kenksmingus toksinus.

Sveika mityba. Kol tai nereiškia vien picos ir traškučių valgymo, vyrams svarbiau yra skonis ir patogumas nei sveika mityba su naudingų maistinių medžiagų turinčiu maistu. Vietoj to, šiandien pamėginkite pažvelgti į jos valgiaraštį. Sveikos daržovės jos lėkštėje iš tiesų gali turėti daugiau jūsų kūnui reikalingų mineralų, kad jūsų raumenys išliktų stiprūs, nes jos didina energiją ir gyvybingumą.

Paprastas būdas pradėti sveikos mitybos įpročius yra pusryčiai. Ką manote apie vaisių kokteilį pusryčiams? Vietoj to, kad susitelktumėte vien į baltymų papildus, galbūt pasirinkite šiek tiek sveikų daržovių? Išmokite pasigaminti gardų daržovių kokteilį ar pasidaryti paprastą žalią gėrimą su vitaminais-mineralais-probiotikais kiekvieną rytą ir pamatysite, kad jums nebereikės pusrytinio kavos puodelio energijai gauti!

Priežiūra. „Lepinimasis“ vyrukui gali būti ne pats priimtiniausias būdas, bet vyrai gali iš moterų daug pasimokyti, kaip puoselėti sveiką odą ir rūpintis plaukais. Naudodami organiškus, toksinų neturinčius muilus, losjonus ir šampūnus bei rūpindamiesi savo oda iš vidaus su kepenų sveikatą gerinančiais probiotikų skysčiais – padėsite ilgai išlaikyti kūną jauną.

Masažas. Gydanti žmogaus prisilietimo galia yra stebuklinga. Raumenų skausmo, depresijos, nerimo ir susilpnėjusio imuniteto palengvinimas yra tik keletas iš pažangaus raminamojo masažo poveikių.

Priežiūros vizitai ir kasmetiniai tyrimai. Metiniai ginekologiniai ir krūtų tyrimai verčia moteris reguliariau lankytis pas daktarus, bet vyrai taip pat gali to pasimokyti. Kai nuvykstate pas šeimos gydytoją, natūraliais metodais gydantį daktarą ar kitą praktikuojantį gydytoją, vieną kartą per metus pasidovanokite sau profilaktinį sveikatos patikrinimą, kad pasižiūrėtumėte, kokie yra jūsų kūno poreikiai.