Paprašėme jos pasidalinti esminėmis taisyklėmis, padėsiančiomis išsaugoti puikią figūrą.

T. Anderson nepraleido progos priminti, kaip svarbu yra mąstyti taip, kaip mąsto tie, kurių fizinė forma yra puiki, o taip pat rekomendavo nepamiršti apie holistinį požiūrį į kūno rengybą, kuris yra ne tik vienas geriausių metodų, tačiau ir vienintelis, kuris iš tikrųjų yra veiksmingas, rašo thezoereport.com.

Holistinis požiūris teigia, kad žmogaus kūno funkcijos, jo fizinės ir dvasinės savybės yra neatsiejamai susijusios.

Kūno rengybos specialistė mini būtinybę būti nuoširdiems patiems sau, vertinant esamą kūno būklę. Tai, kas buvo, jau yra praeitis, todėl tai, ką darėte anksčiau, tiek blogi, tiek ir geri dalykai, šia prasme nebėra aktualūs.

T. Anderson pataria kiekvieną dieną rinkti informaciją apie organizmo būklę. Ji rekomenduoja drąsiai lipti ant svarstyklių kasdien ir vertinti šią informaciją kaip ženklą, liudijantį apie kūno reakciją į veiksmus, kurių imatės.

Specialistė rekomenduoja pasirinkti specialistą ir nenukrypti nuo programos. T. Anderson tikina, kad sportuoti galima tiek namuose, tiek sporto klube. Mankštinimosi variantų iš tikrųjų yra labai daug, nesimankštinimas nėra vienas iš šių variantų.

Jos teigimu, pagrindinė mitybos klaida, kurią daro daugelis, tai „dietinio“ maisto valgymas, pasiliekant „laisvadienių“ arba taikant balų skaičiavimo sistemą. Maistas suteikia gyvybę, jis yra esminis ir visada susijęs su emocijomis. Būtų klaidinga manyti, kad šiuos dalykus galima atskirti. Esame tai, ką valgome ir kaip judame.

Kiekvieną dieną, kai nesimankštiname, priaugame svorio arba liekame tokie patys, kokie buvome prieš tai. Taigi būtina valgyti švarų, organišką maistą, jei tik yra tokia galimybė.

Visi tie, kurie yra puikios formos, žvelgia į mankštinimąsi kaip į šventą dalyką, jie kasdien randa laiko sportui ir mankštindamiesi visą savo dėmesį sutelkia į tai, ką daro, nejausdami kaltės ir neieškodami progų išsisukti nuo sporto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)