Naturalcuresandhomeremedies.com siūlo labai paprastą būdą, kuris veiksmingai padeda pasiekti norimų rezultatų. Tereikės prieš pat einant miegoti išgerti stiklinę šio gėrimo ir rezultatų neteks ilgai laukti.

Miego metu medžiagų apykaita vyksta lėčiau nei būdraujant, o šis gėrimas ją paspartins. Kol miegosite, organizmas degins kalorijas!

Šį gėrimą labai lengva paruošti, jis nereikalauja daug laiko ir ypatingų produktų.

Receptas

Produktai:

Ryšelis šviežių petražolių ir kalendrų
1 citrina
1 agurkas
1 arbatinis šaukštelis alijošiaus sulčių
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
½ stiklinės vandens

Paruošimas:

Kaip jau minėta, gėrimą labai paprasta paruošti: tereikia visus produktus sudėti į sulčiaspaudę ar trintuvą ir sumaišyti.

Vartojimas:

Šį pilvo riebalus deginantį gėrimą reikia išgerti prieš pat einant miegoti, kad pasiektumėte norimų rezultatų. Jis veikia visą naktį.

Štai kaip šio gėrimo produktai padeda sudeginti pilvo riebalus:

Petražolės ir kalendros

Petražolėse ir kalendrose yra labai daug antioksidantų, mineralų ir vitaminų, kurie ne tik naudingi sveikatai, bet ir padeda deginti riebalus.

Citrina

Citrinos puikiai padeda pašalinti toksinus, kurie organizme kaupiasi, kai tirpsta riebalai. Jose daug vitamino C ir taip pat kaip ir kituose citrusiniuose vaisiuose.

Agurkai

Agurkai labai veiksmingai degina pilvo riebalus. Jie taip pat labai tinka kaip užkandis dieną, nes juose daug vandens, ląstelienos ir tik 45 kalorijos.

Alijošiaus sultys

Alijošiaus sultyse labai daug antioksidantų, kurie sulėtina laisvųjų radikalų augimą organizme ir sumažina uždegiminius procesus. Be to, alijošius skatina didesnį energijos sunaudojimą.

Imbieras

Imbiero sudėtyje yra labai svarbių mineralų, tokių kaip magnis, kalcis, geležis, fosforas, kalis ir kt. Jame taip pat daug vitaminų: B1, B2, B3, B5, B6, B9, vitamino C ir E. Jis padeda deginti riebalus, spartina medžiagų apykaitą ir užkerta kelią vidurių užkietėjimui.

Jei reguliariai vakarais prieš miegą gersite šį organizmui itin naudingą gėrimą, labai greit pastebėsite teigiamus rezultatus ir galėsite džiaugtis plokštesniu pilvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)