Kur kas išmintingiau – subalansuoti racioną, maitintis saikingai, bet įvairiai, mankštintis ir dar ką nors daryti, dėl ko mažėtų svoris. Kukurūzų purkos – toks produktas. Jų galima įsigyti bet kurioje vaistinėje, o kainuoja visai nedaug.

Kukurūzų purkos skatina tulžies pasišalinimą, mažina jos klampumą, tad jų vartoja sergant tulžies pūslės uždegimu, tulžies akmenimis, hepatitu. O kadangi ši vertinga augalų dalis aktyvizuoja apykaitos procesus, galima sėkmingai vartoti norint sulieknėti.

Kukurūzų purkos lieknėjimui

Kukurūzų purkose yra daug pantoteno rūgšties, taigi jos skatina lipolizės procesą, o tai – sėkmingo lieknėjimo garantas. Kukurūzų purkų antpilas veiksmingai mažina apetitą, užkerta kelią staigiems cukraus svyravimams kraujyje (tada nesinorės saldumynų), skaido riebalų ląsteles ir su šlapimu pašalina irimo produktus.

Komponentai vienos dienos gėrimo porcijai:

1 šaukštelis smulkintų kukurūzų purkų, 250 mml verdančio vandens.

Kaip gaminti ir vartoti:

Kukurūzų purkas užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite indą ir palikite 15 min. pastovėti. Paskui perkoškite ir palikite atvėsti.

Gerkite po trečdalį stiklinės antpilo 20 min. prieš valgį. Vartokite 10 – 14 dienų, paskui būtinai padarykite savaitės pertrauką, paskui vėl savaitę gerkite, o tada drąsiai matuokite taliją.

Kukurūzų purkos – stipraus poveikio produktas, jos stipriai varo šlapimą, todėl vartojant jų antpilą reikia atsižvelgti į individualius organizmo ypatumus. Nepatartina vartoti sergantiems diabetu, nėščiosioms ir maitinančioms krūtimi moterims (nes turi įtakos kraujo tirštumui).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)