Už miegamojo kambario sienų ribų šis galingas seksualinis ginklas gali atsisukti prieš jus pačius. Pasipurškus erotiniais kvepalais, darbuotoja iš savo viršininko gali išgauti bet ką: priedą prie atlyginimo, paaukštinimą pareigose, tačiau lygiai taip pat sėkmingai ji gali tapti ir seksualinio priekabiavimo ar netgi persekiojimo auka.

Galima sakyti, kad pačius originaliausius panašios rūšies “kvepalus” išrado ispanų dailininkas Salvadoras Dali. 1929 metais, norėdamas pritraukti be atsako mylimos moters, kuri be viso to buvo už jį dar ir dešimt metų vyresnė, dėmesį, dvidešimt penkerių metų menininkas išsitepliojo savo odą … ožkos mėšlu ir levandų aliejumi! Šis poelgis paliudijo apie jo jausmus išraiškingiau nei bet kokie žodžiai, ir sujaudino gražuolės širdį.

Ne mažiau originalus buvo ir Dali kolega prancūzų menininkas Anri de Tuluz-Lotrek, dievinęs … rūgštoką suprakaitavusių bambų kvapą, kurį skleidė nuogos pozuotojos!

Aromatinės esencijos yra seniausi meilės eliksyrai.

Feromonai – slaptas bet kurios moters ginklas.

Mitinės būtybės visiškai neperneša žmogiškųjų feromonų kvapo. Kai dievas Indra nusprendė danguje apgyvendinti Kambodžos princą vardu Prach Ket Mealea, kuris buvo nepaprasto grožio ir dieviškos moralinės tobulybės, rojaus gyventojos – deivės - sukėlė maištą. Princui teko sugrįžti į žemę.

Baisią bausmę Lemnoso salos graikėms užnešė įpykusi deivė Afroditė, kurią nelaimingieji žmonės atsisakė pagerbti. Deivė apdovanojo moteris tokiu kvailu kvapu, kad jas paliko jų vyrai. Žvėrių ir medžioklės šeimininkas

Kaip matote, senovės padavimai, liaudies papročiai, parfumeriniai eksperimentai – viskas liudija apie feromonų egzistavimą žmogaus organizme. Deja, evoliucijos eigoje jie prarado biologinę universalios kalbos reikšmę, kuri jiems teisėtai priklauso paslaptingame gyvūnijos pasaulyje. Ši pamiršta senovės kalba vis dar blankiai jaudina mus atskirais kvapais, kurių “tikslą” saugo genetinė atmintis, tačiau dauguma “hieroglifų” jau nepasiduoda iššifravimui ir beveik nieko mums nebepasako.

Meilės eliksyrai

Magiški aromatai

Stebuklingi aromatai jausmams suteikia šiek tiek aštrumo.

Aromaterapija siūlo daugybę esencijų tam, kad jos seksualiniams santykiams suteiktų neįprasčiausią aštrumą.

Seniausi erotiniai aliejai buvo gaminami iš įvairių vaistinių žolelių ir mišinių, kurie pasižymi sugebėjimu atstatyti hormonų pusiausvyrą, pavyzdžiui, jazminas išjudina pačius droviausius žmones, padeda sukurti tarpusavio supratimą tarp partnerių, cinamonas sušildo ir apgirtina, mairūnas jausmams suteikia nepatirtą aštrumą, dar kitų augalų esencijos sustiprina potenciją, leidžia patirti ilgesnį orgazmą, sandalmedis erotiniams santykiams suteikia neįprastą rafinuotumą, padidina jautrumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją