Kalbėdamas Jungtinės Karalystės „Last Chance Harvey“ premjeroje Londone Dustinas tvirtino: „Treniruojuosi kas rytą, tai nelengva. Žaidžiu tenisą, bėgioju ir kilnoju lengvus svarmenis. Taip pat kartais paglamonėju save ir tai, tikiu, degina kalorijas!“

Dustinas, kuris yra susituokęs su Lisa Gottsegen ir turi šešis vaikus, neketina baigti karjeros, kol gali užsiimti seksu.

Dustinas Hoffmanas
Jis teigė: „Nesuprantu, ką reiškia išeiti į pensiją. Visuomet maniau, kad žmonės palieka savo darbus, bet niekad nelaikiau to, ką darau, darbu. Manau, esti skirtumas tarp to, kuo užsiimi kaip savo darbu ir to, ką vadini savo darbu. Nenoriu liautis dirbęs ir nenoriu liautis mylėtis.“

Aktorius taip pat gyrė kitą „Last Chance Harvey“ žvaigždę Emmą Thompson. Jis teigė, kad skirtingai nei ankstesnėse kino filmų sekso scenose, jis neturėjo vaidinti intymumo su šia britų aktore.

„Tai puiki patirtis, ir visa, ką matysite ekrane tarp mūsų, yra tikra. Niekad nemėgau sakyti, ar filmas geras, ar blogas, bet galiu tik pakartoti, kad mūsų aistra, ryšys – tikras. Mes to nevaidinome. Mes nesuvaidinome orgazmo. Nesuprantu, kodėl aktoriai, dirbę su Emma, neliaupsino jos taip, kaip aš. Ji kilniausia, protingiausia, išskirtinė aktorė, su kokia tik galėtum viltis dirbti“, - femalefirst.co.uk sakė D.Hoffmanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją