Žiūrovus ir svečius pertraukėlių metu linksmino grupės "Mango" merginos bei "Pikaso" vaikinai.

Žiuri komisijoje buvo baletmeisteris Petras Skirmantas, konkurso organizatorė "Academia Femina" vadovė Izolda Rukavišnikova, komisijos pirmininkas - mikrochirurgas Kęstutis Vitkus.

Pats renginys šiek tiek priminė spektaklį - bent jau buvo norėta pasiekti tokio įspūdžio. Pradžia nuteikė lyriškai, netgi pamiršome, kokios negailestingos "kovos" atvykome žiūrėti.

Prisistačiusios senoviškais graikiškais apdarais, su fakelais rankose, merginos vėliau sušoko tropikų gražuolių šokį, demonstravo kailinius ir bikini. Iš konteksto iškrito "Vilniaus kailių" kailinių demonstracija, kas labiau priminė reklaminę pauzę. Pasirodymą apvainikavo vakarinių suknelių demonstravimas.

"Mis Publika" žiūrovai išrinko šviesiaplaukę Eriką Sabaliauskaitę, "Mis Elegancija" titulas atiteko Dovilei Ališauskaitei, pirmąja "Vicemis" tapo Simona Stanapėdytė. Na, o grožio karaliene "Mis Lietuva 2000" karūnuota palangiškė Martyna Bimbaitė.

Ką galime pasakyti netituluotoms merginoms ir toms, kurios net nepateko į konkursą? Nenusiminkite! Na tai kas, kad karūna - tik viena?! Juk nuo to, kad ji neatsidūrė ant jūsų galvelės, jūs tikrai netapote negražesnė. O mes drąsiai galime tvirtinti, kad Lietuvoje yra daug, oi daug, gražių merginų. Na, dėl skonio nesiginčijama...Kas pasvers, kiek ši karūnuota graži forma atitinka jos turinį? O juk tai yra svarbiausia. Ir tai priklauso tik nuo jūsų.

Linkime visoms Lietuvos merginoms kūno ir sielos harmonijos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją