"Mary Kay" pristatė platų spektrą kosmetikos - nuo odos priežiūros priemonių iki dekoratyvinės kosmetikos. Šios firmos atstovai siūlo savo paslaugas Vilniuje ir Kaune - konsultuoja, išmoko naudotis jų kosmetika.

"Saulės centro" salonas pristatė prancūzų firmos "Darphin" profesionaliąją ir skirtą paprastam vartotojui kosmetiką.

"Baltoros" stende puikavosi taip pat profesionali kosmetika iš Prancūzijos - "M 120". Tai ne tik valomosios odos priemonės, kaukės, losjonai, tačiau ir odą stangrinančios priemonės bei liekninantys kremai. Be šios kosmetikos, dar buvo siūlomos vokiškos "Seba med" odos priežiūros priemonės, prancūzų firmos "Netline" depiliacinės priemonės ir "Biovisol" nagų priežiūros priemonės su ypatingu - audinių aliejumi.

Viename stende radome platų pasirinkimą populiarios pas mus Izraelio firmos "Daor" kosmetikos su negyvosios jūros druska. Ją pristatė generalinis minėto gamintojo atstovas Lietuvoje "Olga ir Olga".

Šalia kosmetikos puikavosi stendas su prabangiais moteriškais apatiniais. Tai firmos "Coemi" gaminiai, kuriais žadama prekiauti jau šį mėnesį atsidarysiančioje parduotuvėje Trakų g. Vilniuje.

Nudžiugome radę Panevėžio "Tulpės" stendą, kurios produkciją Vilniuje rasti gana sunku. Šį kartą panevėžiečiai atvežė ir savo neprilygstamų lininių staltiesių ir staltiesėlių, ir įvairių mezginių ne tik moterims, bet ir vyrams. Pristatyta naujovė - šilkinio ir lininio siūlo moteriški megztiniai, kuriems šilkas gabenamas iš Kinijos, čia apdirbamas ir maišomas su vietinės kilmės lininiais siūlais. Rezultatas - nepamainomas drabužis vasarai, kurio išvaizda nenusileido jo praktiškumui.

Besidairant akį pritraukė įstabaus grožio ryškiaspalviai rankų darbo drabužiai - tai kauniečių salono "Skiaučių menas" gaminiai. Nepaprastai originalūs, pilni šiltos energijos ir žaismingi. Tokį rūbą apsivilkę, tikrai išsiskirsite iš minios. Šių drabužėlių buvo ir vaikiškų, ir moteriškų.

Iš papuošalus demonstruojančių stendų išsiskyrė šiauliečių "Gražmena". Čia radome papuošalus iš akmenukų, derinamus su sidabru ir žalvariu. Nors sukurti to paties juvelyro (kurio pavardės, deja, mums nenorėjo pasakyti), kiekvienas alsavo vis kita nuotaika.

Taigi, paroda nedidelė, tačiau besidomintys galėjo šį tą atrasti. Tikėkimės, kitąmet ji bus didesnė ir labiau išreklamuota.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją