“Mis Elegancija” tapo "Mis Kaunas" tituluota Giedrė Rusytė, “Mis Foto” – vilnietė Laura Červekova, “Mis Publika” – “Mis Žemaitijos” titulą pelniusi Viktorija Monkutė iš Plungės, “II-ąja Vicemis” tapo vilnietė Raimonda Valinčiūtė, “I-ąja Vicemis” – klaipėdiškė Giedrė Raugelevičiūtė.

Konkurso programa buvo tradicinė – merginos, padedamos šmaikščių renginio vedėjų Astos Stašaitytės ir Livijos Gradauskienės, trumpai prisistatė, paskui demonstravo bikini ir vakarines sukneles.

Šiais metais gražuolių rinkimai buvo daug atviresni nei pernai – bilietus galėjo įsigyti visi norintys. Priminsime, kad pernai konkursas vyko uždaroje TV3 studijoje, kur dalyvavo tik kviestiniai svečiai, o pati aplinka buvo butaforinė. Šiemet renginys buvo šventiškesnis – iškilmingą nuotaiką sukūrė Lietuvos nacionalinis simfoninis orkestras ir baleto solistai, atlikę ištrauką iš P.Čaikovskio baleto “Spragtukas”.

Beje, maestro Gintaras Rinkevičius jau kelinti metai yra Mis Lietuvos konkursų komisijos narys. Šiemet šią užduotį kartu su juo atliko TV3 laidos “Moterų laimė” vedėja A.Žukauskienė, Seimo narys K.Glaveckas, viena iš “Vilniaus kailių” vadovių N.Šveikauskaitė, dizaineris J.Statkevičius, ir R.Zolubas, o komisijai vadovavo pati “Academia Femina” prezidentė Izolda Rukavišnikova.

Laisviau pasijusti konkurso dalyvėms leido ir renginio vedėjos, savo pašmaikštavimais padėdamos išsisukti iš keblių situacijų ir prajuokindamos publiką. Abi vedėjos vakaro metu dėvėjo dizainerio J.Statkevičiaus sukurtus kostiumus ir sukneles.

Gražuolių rinkimų pasižiūrėti susirinko ir garsūs Lietuvos vyrai: G.Vagnorius su žmona, V.Milaknis ir kt.

Žiūrovus linksmino populiarioji grupė “Skamp” bei puikų vokalą pademonstravusi debiutuojanti dainininkė Simona. Vakarą užbaigė Rositos Čivilytės atliekama ištrauka iš A.L.Weber miuziklo “Cats”.

DELFI atsiprašo savo skaitytojų, jeigu konkurso dalyvių pavardės bus nurodytos netiksliai, nes konkurso organizatoriai nepateikė jokios informacijos apie rinkimuose dalyvaujančias merginas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją