Žvaigždė įsitikinusi, kad vienintelis būdas tilpti į nulinio dydžio drabužius yra sutrikdyti visiškai savo mitybą ir marintis badu visą gyvenimą.

„Los Andžele aš pradedu depresuoti, nes nesu perkarusi, įdegusi ir blondinė, todėl traukiu visų žvilgsnius. Tačiau aš nenoriu būti tokia liekna. Man gaila merginų, kurios to siekia. Gera būti kitokia. Nesuprantu, kodėl visi nori atrodyti kaip klonai“, - savo poziciją išsakė aktorė.

„Visi tarsi avys. Tos merginos nevalgo, kiša pirštus į burną ir daro daugybę kvailysčių. O dėl ko? Dėl savo pačių tuštybės. Gaila. Nematau nieko gražaus, kai tu atrodai kaip ką tik iš koncentracijos stovyklos“, - pridūrė ji.

Kelly, kuri ketina filmuotis naujojoje filmo “Čikaga” versijoje, taip pat išjuokia merginas, kurios nenešioja apatinių. Ji tikina, kad niekada nemenkins savęs nenešiodama apatinių, kad viešai pademonstruotų savo privačias kūno dalis.

„Mane trikdo tokie dalykai. Aš negaliu nešioti net „stringų“, o visada turiu dėvėti „močiutės” kelnaites, - tęsė ji. - Nesuprantu tokios mados, tai – šiek tiek nesveika, bet štai kaip elgiasi beviltiški žmonės, norintys dėmesio. Užuot darę kažką gero, jie geriau pasauliui rodo savo vaginas”.