Skystis plaukų džiovinimui.
Žinomas kaip skystis, apsaugantis nuo karščio. Šis eliksyras apsaugo trapius plaukų sandaros junginius nuo plaukų džiovintuvo skleidžiamos šilumos. Prieš šukuojant reikia juo išpurkšti drėgnus plaukus. Šis produktas padengia jūsų plaukus ir suteikia jiems drėgmės, apsaugo nuo susigarbanojimo ir nuo neigiamo karščio poveikio.

Valomasis (skaidrinantis) šampūnas. Ištrinkite šiuo giluminio valymo formulių produktu plaukus. Jis pašalina chlorą, druskingo vandens ir užteršimų likučius. Šis produktas turėtų būti naudojamas kartą per savaitę arba dar rečiau, kad nuo jo plaukai nesusilpnėtų ir neprarastų drėgmės.

Gilaus poveikio kondicionierius. Tai panašus produktas kaip ir kaukė plaukams. Juo reikia ištepti plaukus prieš išskalaujant ir palaikyti apie 15 minučių. Jų yra labai įvairių, sukurtų atskiriems plaukų tipams maitinti – dažytiems, garbanotiems, ploniems, sužalotiems, po cheminio sušukavimo ir pan. Norint pasiekti geriausių rezultatų, kondicionierių tepkite ant drėgnų plaukų, tuomet apriškite galvą šiltu rankšluosčiu arba dušo kepuraite – tokiu būdu kondicionierius geriau įsigers.

Pusiau nuolatiniai plaukų dažai. Daugelio ekspertų vadinami toniniais dažais. Šis produktas nepakeičia natūralaus plaukų pigmento, tačiau plauko spalvai priduoda toną ir laikosi iki 28 galvos plovimų. Daugelis moterų šiuo produktu naudojasi, norėdamos paslėpti žilus plaukus. Naudojamas švelnus ryškintojas, taigi, šį produktą prieš vartojimą reikia sumaišyti, tačiau kai kurios rūšys parduodamos pilnai paruoštos.

Plaukų lakas. Purkškite jį tuomet, kai baigiate formuoti šukuoseną. Nesijaudinkite, kad atrodysite kaip 1980-aisiais – su šalmu ant galvos – šiandieninės lanksčios formulės plaukus laiko nesuteikdamos tos baisios išvaizdos.

Plaukų tonikas. Šis produktas skirtas galvos odos gydymui – jis palengvina tokias problemas kaip pleiskanos, riebaluotumas ir plaukų slinkimas. Švelnias versijas galite iš karto pirkti parduotuvėse, labiau koncentruotas formules galite nusipirkti, pasikonsultavę su plaukų ekspertu ar dermatologu.

Ryškalai. Plaukų dažų rūšis, kuri paryškina ar nudažo plaukų sruogas. Tų rūšių, kuriomis galite naudotis pati namuose, pakuotėse paprastai yra kepuraitė su skylutėmis, pro kurias galite ištraukti norimas dažyti plaukų sruogas. Taip nusidažyti plaukus galite ir pati, tačiau būtų paprasčiau, jei į pagalbą pasikviestumėte draugę.

Paliekamas kondicionierius. Šiuo produktu plaukai išpurškiami ir neišskalaujami. Dažniausiai parduodami purškiami. Juos purkškite ant drėgnų plaukų prieš šukuojant (puikiai tinka garbanų kontrolei). Taip pat galite naudoti kaip apsaugą nuo sūraus vandens ir chloro bei nuo saulės.

Šviesintojas. Tai gana naujas terminas. Šiuo produktu plaukams suteikiami šviesūs akcentai. Vietoje to, kad ryškintumėte atskiras plaukų sruogas, šviesintojas suteikia gilumo įspūdį, naudojant tamsesnius nei jūsų plaukų spalva tonus. Tokiu būdu ploniems plaukams lengvai galite suteikti tūrio įspūdį.

Putos. Kaip ir plaukų lakas, šis produktas labai pasikeitė. Nors jo “pagrindinis” tikslas – tūris (jo populiarumas kyla iš 80-ųjų didelių plaukų manijos), šios lengvos putos šiandien sugrįžta, suteikdamos neapibrėžtą banguotų plaukų stilių. Jis sukuria formą, ypač ploniems plaukams, leidžia plaukus lengvai sušukuoti. Šiuolaikinės versijos yra nelimpančios ir nepalieka jūsų plaukų lipnių ar girgždančių.

Bus tęsinys

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją