Agurkų nauda

Agurkai naudingi mūsų organizmui, nes jie jį valo, stimuliuoja medžiagų apykaitą ir išvalo žarnyną bei virškinimo sistemą. Ši daržovė sugeria skysčių perteklių ir rekomenduojama tiems, kas nori atlikti visišką organizmo detoksikaciją, ypač jei kasdienį jūsų racioną sudaro sunkūs konservai ir sūrus maistas. Kai kurie žmonės naudoja agurkus kai kankina spuogai – jie puikiai išvalo odą.

Ši dieta trunka 10 dienų ir viskas, ką jums reikia padaryti – į savo kasdienį valgiaraštį įtraukti tam tikrus produktus. Ši dieta padės jums atsikratyti iki 7 kg. Kadangi jos pagrindas – agurkai, jūs galite suvalgyti bent vieną agurką kaskart, kai pajuntate alkį.

Dienos valgiaraštis:

1. Pusryčiai:

2 kietai virti kiaušiniai
Agurkų salotos

2. Priešpiečiai:

Penkios slyvos arba vienas didelis obuolys arba vienas persikas (200 g).

3. Pietūs:

Viena riekelė skrudintos kvietinės duonos su agurkų salotomis.

Produktai: 400 g agurkų, 200 ml rūgpienio arba kefyro pasirinktinai, druskos ir šviežių svogūnų.

Gaminimas: nulupkite ir smulkiai supjaustykite agurką. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite, kad druska visiškai ištirptų. Įpilkite rūgpienio arba jogurto ir išmaišykite. Apibarstykite svogūnais ir patiekite.

4. Užkandis:

Agurkų kokteilis

Produktai: 1 agurkas, 1 obuolys, špinatai

Gaminimas: visas sudedamąsias dalis sudėkite į trintuvą ir pridėkite šviežio imbiero. Kruopščiai sutrinkite. Išgerkite, kol kokteilis šviežias, nes jei laikysite vėlesniam laikui, jis praras savo gydomąsias savybes. Agurkuose yra vitaminų ir mineralų, ląstelienos, magnio, geležies, kalcio ir vitaminų C, E ir B, todėl šis kokteilis itin sveikas ir naudingas organizmui.

5. Vakarienė:

Vaisiai pagal skonį (300 g).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)