Kokybiška liemenėlė

Tinkamai parinkta liemenėlė turi būti reikiamo dydžio ir idealiai tikti. Nepirkite per ankštos – gali sutrikti kraujotaka. Rinkitės liemenėlę iš natūralių medžiagų – iš medvilnės arba iš šilko, tada oda kvėpuos ir neprakaituos.

Racionali mityba

Stangri krūtinė – taip pat ir racionalios mitybos rezultatas. Įtraukite į racioną produktų, kuriuose yra vitaminų A, E ir C, pavyzdžiui, morkų, citrusinių vaisių, persikų, bananų, žalių daržovių (špinatų, salierų, šviežių žalumynų).

Krūtinei taip pat naudingi riebalai, tik jie turi būti augalinės kilmės, pavyzdžiui, alyvuogių aliejus, avokadai, riešutai. Brokoliai ir pomidorai saugo krūtinę nuo vėžio, todėl kuo dažniau vartokite šių produktų. Beje, nors kopūstai labai naudingi organizmui, mitas, kad jie didina krūtinę.

Kontrastinis dušas

Kontrastinis dušas gerina kraujotaką, krūtinės audiniai tampa elastingi, standūs. Vieną – du kartus per dieną nuskalaukite dušo galvute iškirptės sritį, kaitaliodami šiltą ir šaltą vandenį, poveikis bus stulbinamas.

Odos šveitimas

Šveitimas krūtinei reikalingas ne mažiau, nei veidui ar kitoms kūno sritims. Krūtinę pakanka nušveisti kartą per savaitę šveičiamosiomis priemonėmis arba jūros druska ar kavos tirščiais. Ypač pašveiskite sritį po krūtimis – būtent ten daugiausiai kaupiasi negyvų ląstelių, na, o spenelių geriau nešveiskite.

Masažas

Masažas – itin veiksminga priemonė, padedanti išsaugoti gražios formos krūtinę. Vos 5 – 10 minučių per dieną, ir rezultatų neteks ilgai laukti. Delnais ir pirštų galiukais masažuokite krūtinę sukamaisiais judesiais nuo paž1stų iki centro aukštyn ir žemyn. Drąsiausios gali pabandyti masažuoti ledo kubeliais – taip pakelsite krūtinės raumenų tonusą ir oda bus elastingesnė.

Kremai ir kaukės

Kremai, geliai ir kaukės padarys krūtinę dar patrauklesnę. Rinkitės specialias priemones krūtinei – oda bus gražesnė, stangresnė, sumažės strijų rizika. Priemonės ypač patartinos moterims su didele krūtine, nėščiosioms ir maitinančioms moteris, taip pat toms, kurios laikosi dietos.

Joga

Teisingai atliekami jogos pratimai ne tik sutvirtina krūtinę, suteikia jai apimties, bet ir stiprina biusto raumenis. Nepamirškite svarbiausios moteriškos taisyklės – krūtinę į priekį, eidamos ar sėdėdamos nesikūprinkite.

Lengvojo kultūrizmo pratimai

Darant specialius pratimus, krūtinė bus gražios formos, iškili. Bent du kartus per savaitę atlikite specialius pratimus biustui, ir galėsite vilktis drabužius su pačiomis giliausiomis iškirptėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)