Ruby Cartes-Pikes kieto pilvo gali pavydėti net jaunos sportininkės, ji turi daugybės bikinio konkursų prizų.

Moteris dažnai dalyvauja lengvojo kultūrizmo varžybose, o neseniai vykusiame čempionate Atlantoje pelnė du apdovanojimus. R. Carter-Pikes užėmė antrą vietą Moterų figūros rungtyje ir tapo Moterų meistriškumo rungties nugalėtoja.

Moterų figūros rungtyje vertino dalyvių pečius, nugaros plačiuosius raumenis ir keturgalvius raumenis.

Varžybose dar buvo Sportiškiausios mamos, Sportiškiausios modelio, Bikinio atstovės ir Sportiškiausios paauglės rungtys.

R. Carter-Pikes daug metų sveikai maitinasi ir sportuoja. Pasirinkti tokį gyvenimo būdą ją paskatino kelių šeimos narių ligos.

Savo interneto tinklaraštyje ji rašo: „Esu vyriausia iš dvylikos brolių ir seserų bei pirmoji anūkė iš 45 anūkų. Mes gyvenome nuošalioje kaimo vietovėje Misisipėje. Nors gyvenimas ūkyje buvo aktyvus, nuolat vykdavo šokių vakarai ir jodinėjimo žaidynės, jie daugiausiai maitinosi gaminiais iš šviesių miltų, vartojo daug cukraus, o patiekalai dažnai būdavo kepti.

R. Carter-Pikes gimė su širdies yda, dėl kurios kildavo dusulys, tad ji visada rūpinosi savo sveikata.

Pagimdžiusi keturis vaikus ir netekusi kelių artimųjų, kurių mirties priežastimi tapo didelis cholesterolio lygis ir diabetas, ji ėmėsi priemonių – lengvasis kultūrizmas tapo ne šiaip pirmenybe, o gyvenimo būdu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)