1) Avižos

Neperdirbtose t. y. dribsniais nepaverstose avižose gausu amino rūgščių ir vitamino E, todėl valgydami šių kruopų gerinate odos būklę, užkertate kelią neigiamam saulės poveikiui ir padedate organizmui kovoti su odą sendinančiais laisvaisiais radikalais.

2) Kava

Kofeinas padeda sutvirtinti ir stimuliuoti kraujagysles, o oda tada atrodo tampa lygesnė. Taigi drąsiai gurkštelkite šio nuostabaus gėrimo ir atrodykite tobulai.

3) Mocarela

Šviesesni dantys ženkliai jaunina, o daug kalcio sudėtyje turintys produktai, pavyzdžiui, mocarela pasaugo ir sustiprina dantų emalį. Be to, daug kalcio turintys produktai didina seilių išsiskyrimą, o tai padeda kovoti su dantis geltoninančiomis bakterijomis.

4) Greipfrutas

Šiame maistingame citrusiniame vaisiuje vitamino C iš tiesų gausu, o šis vitaminas skatina odai nukarti neleidžiančio kolageno gamybą.

5) Graikiniai riešutai

Šiuose riešutuose gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios aprūpina odą drėgme ir padeda užpildyti raukšles. Taigi įmeskite bent keletą šių itin sveikatai naudingų riešutų į salotas – tikrai nepasigailėsite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)