1. Patinka garsiai keiktis?

Jūs mieliau bumbate ir garsiai ištransliuojate savo pyktį? Pasistenkite savo viršininkų ar kolegų akivaizdoje nesikeikti, tačiau visiškai atsisakyti šio savo įpročio taip pat nevertėtų. Nes garsus savo neigiamų emocijų išreiškimas padeda geriau susidoroti su stresu ir gali netgi laikinai sumažinti skausmą.

2. Jums kasdien reikia kavos?

Be privalomos rytinės kavos negalite atsibusti? Visai nereikia dėl to jaudintis, nes šis įprotis netgi turi privalumų sveikatai. Kava mažina diabeto riziką, įtampą ir netgi stiprina kognityvines funkcijas. Be to, kava stimuliuoja laimės hormonų išsiskyrimą.

3. Visą dieną negalite nurimti?

Jums labai sudėtinga ilgiau išsėdėti vienoje vietoje, nes nuolat turite kažką daryti? Kitus tai gali labai nervinti, todėl bent jau pasirūpinkite tuo, kad aplinkiniams nuolatinis jūsų malimasis netrukdytų. Apskritai, toks negebėjimas nurimti vietoje nėra blogas dalykas. Nuolat strakaliojantys žmonės jaučiasi daug labiau atsipalaidavę ir rečiau susiduria su sąnarių ir nugaros skausmais.

4. Kartais pasiduodate apetitui?

Nors ką tik pradėjote laikytis naujos dietos, negalite atsispirti skanaus pyrago gabalėliui? Visiškai dėl to savęs nekaltinkite! Nes retkarčiais pasiduodami pagundoms mes jaučiamės gerokai laimingesni už tuos, kurie sau viską draudžia.

5. Jūs mielai pusryčiaujate lovoje?

Valgymas lovoje daugelio žmonių suprantamas kaip blogas įprotis, kuris įkūnija tinginystę. Vis dėlto pusryčiai su partneriu lovoje leidžia jaustis ne tik laimingu ir atsipalaidavusiu, bet ir teigiamai veikia virškinimo sistemą. Tai leidžia pradėti dieną be pilvo pūtimo ir kupinam energijos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)