12
Kitas

Toliau

1. Nesaldus migdolų pienas

Jei norite sulieknėti, vietoje pieno imkite vartoti nesaldintą migdolų pieną. Nesaldintamo migdolų pieno stiklinėje yra 30 kalorijų, jame nėra sojos, cukraus, laktozės, gliuteno, mononatrio glutamato. Galima įpilti nesaldinto migdolų pieno į vasaros kokteilius arba gerti jį vieną.

2. Stevija

Stevija – puikus liekninantis komponentas į arbatą, kavą, limonadą, kokteilius. Stevija yra žolelė, ji 200 – 300 kartų saldesnė už cukrų. Būna pirkti skysčio su stevija arba stevijos miltelių.

3. Obuolių sidro actas

Vasarą vienas puikiausių gėrimų – stiklinė šalto vandens. Jį galima paskaninti. Įberkite stevijos, imbiero, įspauskite citrinos sulčių ir įpilkite obuolių sidro acto. Šis vasaros gėrimas ne tik skanus, bet ir lieknina. Obuolių sidro actas mažina cukraus lygį kraujyje, neleidžia kauptis organizme riebalams.

4. Citrina

Vienoje citrinoje – mažiau nei 1 gramas cukraus, tad citrinos sultys – puikus komponentas vasaros gėrimams. Galite įmesti citrinos griežinėlį į vandens stiklinę, galite įspausti citrinos sulčių į sulčių kokteilius, vaisinius kokteilius, į žaliąją ar juodąją arbatą. Jei norisi limonado, būtinei įdėkite į jį stevijos ir citrinų sulčių.

5. Liesas kefyras

Gali atrodyti, kad liesas kefyras beskonis, bet taip nėra, be to, jis – puikus baltymingas komponentas vasaros kokteiliams. Kalorijų liesas kefyras visgi turi, į kokteilį pilkite ne daugiau stiklinės. Liesame kefyre daugiau liekninančių probiotikų negu jogurte. Na o rūgštelėjęs skonis tikrai pagardins vasaros kokteilius.

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)