Beyoncé

Beyonce pagarsėjusi „Master Cleanse“ organizmo valymo metodu – dieta, kai vartojami vien tik skysčiai: vanduo su kajeno pipirais ir citrinomis. Vis tik šio lieknėjimo maratono metu ji leido sau vieną dieną nusižengti griežtoms taisyklėms – mėgavosi pica ir vynu.

Marilyn Monroe

Pusryčiams – kiaušininis gėrimas? Garsioji sekso simboliu tapusi blondinė dieną pradėdavo šiltu pienu su dviem žaliais kiaušiniais, rašo shape.com. Pietus ji būdavo linkusi praleisti, o vakarienei valgydavo virtų kepenų, jautienos ar avienos kepsnį su penkiomis morkomis. Po pagrindinio vakarienės patiekalo sekdavo jos mėgstamas desertas – ledai su karštu šokoladu.

Elizabeth Taylor

Būtų sudėtinga ginčytis dėl įstabaus šios moters grožio, tačiau tenka pripažinti, kad ji valgydavo neįtikėtinų dalykų. Garsioji grožio ikona turėjo sukūrusi unikalių keliems nepageidaujamiems kilogramams sudeginti skirtų receptų: minkštu sūriu ir grietine gardintų vaisių, sumuštinių su mėsa ir žemės riešutų sviestu, o kartą ji netgi neatsispyrė pagundai ir suvalgė visą picą, po kurios sukirto karšto šokolado ir ledų desertą. Tiesa, kažin pastarasis variantas buvo skirtas lieknėti.

Sarah Michelle Gellar

Ši žinoma moteris ryžosi ekstremaliam septynių dienų planui, kuriame numatyta riboti daugumos maisto produktų vartojimą, apsiribojant beveik vien tik kopūstų sriuba. Šis metodas padeda per trumpą laiką pagerinti kūno formas, o Sarah Michelle Gellar patobulino klasikinį kopūstų sriubos dietos variantą kitokiomis daržovėmis, vaisiais, pienu, jogurtu, liesa mėsa ir rudaisiais ryžiais.

Kate Middleton

Stiliaus ikona praminta kunigaikštienė kliovėsi prancūzų lieknėjimo patarimais ir prieš vestuves su princu Williamu laikėsi garsiosios Dukano dietos. Po nelengvos pradžios, kai leidžiama vartoti tik baltymų ir daržovių, režimas skaidomas į tris fazes, kiekvieną savaitę racioną papildant vis gausesne leistinų produktų puokšte. Galima rinktis iš kelių šios dietos variantų, priklausomai kilogramų, kurių norite atsikratyti, skaičiaus.
Kate Middleton

Lady Gaga

Kur dingo ekscentriškosios dainininkės riebaliukai? Sklinda kalbos, kad ji išmėgino Tracy Anderson dietą. Laikantis šio mitybos plano du dienos valgiai keičiami specialiu maistu, po kurio seka sveika vakarienė. Tarp šį metodą išbandžiusiųjų – Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ir Gwyneth Paltrow.
Lady Gaga

Madonna

Madonnai lygių tiesiog negali būti. Iš tikrųjų būtų sudėtinga ryžtis mitybos ekstremalumams, kurių nepabūgo išmėginti scenos diva. Dainininkė laikosi neįtikėtinai griežtos ir tikslios makrobiotinės dietos: visiškai nevartoja kviečių, kiaušinių, mėsos ir pieno produktų. Kas gi jai lieka? Besimaitinantiesiems pagal tokį planą rekomenduojama itin daug dėmesio skirti „jūros daržovėms“. Tenka pripažinti, kad žinomumo kaina iš tikrųjų yra didelė.
Madonna

Gwyneth Paltrow

Kai aktorei buvo diagnozuota alergija tam tikriems maisto produktams, ji nusprendė itin daug dėmesio skirti „geriesiems” produktams, atsisakė duonos, raudonos mėsos, karvių pieno, baklažanų ir netgi pomidorų. Dieną ji pradeda žaliųjų sulčių stikline ir visa dieną valgo maistą be glitimo. Iš esmės jos dietą galima pavadinti laisvesniu veganiškos mitybos variantu.
Gwyneth Paltrow

Megan Fox

Norėdama „išplauti“ iš organizmo riebalų perteklių ir išvalyti visas organizmo sistemas, aktore vartoja obuolių sidro actą. Dar ji įgyvendina Harley Pasternako „The 5-Factor Diet“ knyga paremtą mitybos programą, kai per mažiau nei penkias minutes paruošimi patiekalai iš penkių ingredientų.
Megan Fox

Victoria Beckham

Buvusi neįtikėtino populiarumo pelniusios grupės „Spice Girls“ narė – šarminės dietos gerbėja. Laikantis tokios mitybos sistemos būtina užtikrinti, kad organizmo pH svyruotų tarp 7,35 ir 7,45. Iš esmės šiam rezultatui pasiekti būtina laikytis 80/20 taisyklės, vartoti daugiau daržovių, mažiau grūdų ir baltymų. Vis tik tiksliai nustatyti, koks gi yra organizmo pH, galima atliktus šlapimo testą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)