Žuvys - kantrus, jautrus, dvasingas, taikus žmogus, turintis lakią vaizduotę, jautrus kitų jausmams. Žuvims patinka veikti kitus per savo atjaučiančią prigimtį, tačiau dažnai jie patys yra veikiami ir pažeidžiami dėl savo jautrumo ir kitų emocijų sugėrimo. Jiems lengva daryti įtaką.

Žuvų neryžtingumas, drovumas, melancholija ir jausmas, kad jie nesuprasti, suteikia kitiems įspūdį, kad tai - pesimistiškos prarastos sielos. Žuvims dažnai stinga aiškumo ir praktiškumo.

Tai meniški, kūrybingi, dvasingi žmonės su gyva vaizduote. Dažnai tai svajotojai su puikia intuicija. Sielos pamoka - išmokti priimti: gyvenu priimdamas tai, kas yra. Nereikia keisti ar taisyti - reikia su atjauta priimti viską neperimant kitų žmonių neigiamų programų.

Daugumai Žuvų turtai yra tik priemonė, o ne tikslas. Tai atsidavę tėvai ir sutuoktiniai, kurie nuoširdžiai rūpinasi savo šeima ir draugais. Jie rodo atjautą, rūpestį ir supratingumą nesiskųsdami.

Vaikas-Žuvys dažnai turi įsivaizduojamų draugų, su kuriais reguliariai kalbasi. Toks vaikas gali pasirodyti pernelyg reiklus ar prieraišus, nes su šeima jį sieja stiprūs emociniai saitai. Iš šeimos jiems reikia emocinės paramos ir meilės, kad pasijustų saugūs. Pradėjus eiti į mokyklą, jiems puikiai seksis viskas, į ką tik jie nukreips protą.

Žuvys-darbuotojai yra žavingi ir gero būdo. Jie patiks kolegoms, o kaip vadovai visuomet išklausys pavaldinių ir su jais elgsis sąžiningai.

Santykiuose Žuvys yra itin rūpestingi ir įžvalgūs. Jie bus jautrūs partnerio jausmams ir stengsis jo neužgauti, todėl ne visuomet sakys tiesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)