Vėžiai yra namų židinio kurstytojai, kurie myli savo šeimą ir savo namus. Saugumas - labai svarbus šiam motiniškam, globojančiam, labai rūpestingam ženklui. Kad ir koks sėkmingas būtų Vėžys versle, jis svajoja sugrįžti į ramius ir tylius savo namus. Šis naminis ženklas laimingiausias harmoningoje namų aplinkoje, o jei ta aplinka nerami, širdyje įsirėš emociniai randai.

Vėžiai gali būti labai, net per daug, emocionalūs - jie gali būti pernelyg prieraišūs, niūrūs, lengvai susierzinantys. Nemėginkite iš Vėžio atimti brangių prisiminimų. Jis saugos savo stiprius ryšius su praeitimi. Įskaudintas ar nusivylęs, Vėžys taps gan intravertiškas ir toks gali likti ilgą laiką.

Vėžys - atsargus ženklas. Viskas bus kruopščiai pasverta ir patikrinta, norint įsitikinti, kad pasirinktas tinkamas sprendimas ar kelias. Jei dėl kažkurių priežasčių Vėžys suklys, jis paniurs vėlgi ilgam laikui.

Intymūs ryšiai ir artimos draugystės Vėžiams yra svarbesnės nei bet kuriam kitam ženklui. Jų partneriai ir draugai pamatys, kad Vėžiams patinka išreikšti savo jausmus ir požiūrius. Vėžiai dosnūs ir geri kitiems. Kadangi šeima Vėžiams - viskas, jie bus labai prisirišę prie savo tėvų, net jei jie ir nebuvo itin geri tėvai. Iš visų astrologinių ženklų Vėžiams svarbiausia emocinis stabilumas.

Kai matote žmogų, darbe turintį be galo daug nuotraukų su šeima, galite išsyk spėti, kad tas žmogus yra Vėžys. Dėl savo stiprios intuicijos Vėžiams sekasi darbuose, kur daug asmeninio ryšio su kitais ir kur reikia tvarkytis su giliomis emocijomis. Jų darbo vieta turi būti saugi, kadangi Vėžiai ne itin gerai pakelia permainas. Jie kaups pinigus juodai dienai ir rinksis darbą, kuris jiems suteiktų daugiausia saugumo.

Vėžiai - rūpestingi, mylintys partneriai. Iš savo partnerių jie reikalaus ištikimybės ir sąžiningumo, tačiau nebūtinai darys tą patį. Tačiau apskritai savo pasirinktam partneriui jie bus lojalūs. Partnerį gali išvesti iš proto perdėtas Vėžio atsargumas, savanaudiškumas. Jei kažko nori, Vėžiai uoliai stengsis tai gauti bet kokia kaina, įskaitant manipuliaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)