Į žemę Šauliai atėjo mokytis meilės pamokų - tiek žmogiškos, tiek dieviškosios meilės. Tai laisviausias, nepriklausomiausias, tiesiausias iš visų astrologinių ženklų asmenybių. Visą gyvenimą jis išsaugo vaikišką linksmumą.

Šauliai galvoja apie bendrą visumą, apie tai, kur jie iš tikro eina. Jie dažnai mato rezultatus dar prieš tai, kai tie rezultatai iš tikro pasirodo. Šis ženklas - žinių ieškotojas, dažniausiai jis labai apsiskaitęs, ištikimas savo filosofijai ir savo nuomonei.

Labai jauni Šauliai dažnai būna klasės klounai, turi gausybę gerbėjų. Jiems labai patinka sportas, jis ir tinka jų energijos pertekliui išlieti.

Darbe jis bus visa galva aukščiau už kitus, kalbant apie ilgalaikius kompanijos tikslus. Šauliai gerai sutaria su kolegomis, nepaisant savo netaktiškumo ir tiesmukumo. Jie optimistiškiausi iš visų ženklų ir pasižymi idealistine filosofija. Šiam ženklui patinka keliauti, jis lengvai susiranda draugų. Dėl savo laisvės pomėgio jiems geriausia neužsiimti darbu, kuriame daug apribojimų.

Tačiau šis ženklas turi ir savo neigiamų pusių. Dažnai Šauliai būna diktatoriai, propagandininkai, karštakošiai, apsimetėliai, linkę teisti ir perdėti. Jie amžinai atidėlioja reikalus, nors nerami prigimtis ir reikalauja pokyčių.

Jų nuotykių troškimas veda juos arčiau dvasinio gyvenimo. Tačiau jie turi būti atsargūs, kad nebūtų per daug idealistiški ir pernelyg dideli svajotojai. Tikras Šaulys yra kilnus, geras ir harmoningas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)