Pažvelkite į ranką ir palyginkite bevardžio ir smiliaus ilgius.

1) Kai bevardis pirštas ilgesnis už smilių

Apie tokius žmones sakoma, kad jie yra ryžtingi, drąsūs, dalis – linkę rizikuoti. Vis dėlto, jie yra pakankamai protingi, pasižymi loginiu mąstymu ir tiksliais vertinimais. Tokie žmonės lengvai sprendžia kryžiažodžius, greitai atlieka logines užduotis.

Yra dar vienas įdomus faktas – tokie žmonės dažnai uždirba daugiau už kitus. Merginoms reiktų atkreipti dėmesį į pirštų ilgį kaip ir tai, ar ant bevardžio piršto yra vestuvinis žiedas. Jeigu jo ten nėra, turite galimybę susieti gyvenimą su žmogumi, kuris turi didelius šansus daug ko pasiekti.

2) Kai bevardis pirštas trumpesnis už smilių

Žmonės, kurių bevardis pirštas trumpesnis už smilių, dažnai yra arogantiški. Jie patenkinti savimi ir gali ramiai mėgautis savo draugija būdami vieni. Tokie žmonės nemėgsta būti trukdomi. Paprastai jie niekada pirmieji nepuola teikti pasiūlymų. Šį taisyklė galioja ir santykiuose, ir versle. Tačiau nepaisant viso to, jie vertina dėmesį, komplimentus ir pagyrimus.

3) Kai bevardis ir smilius yra vienodo ilgio

Vienodo ilgio smilius ir bevardžius turintys žmonės yra labai geri ir malonūs, jie negali pakęsti konfliktinių situacijų ir visaip stengiasi jų vengti. Tokie žmonės mėgsta tvarką, o gyvenime yra labai organizuoti. Paprastai jie randa kalbą su visais, yra labai komunikabilūs. Jie labai atsidavę santykiuose, taip pat savo darbui ir draugams.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)